Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάρμεν Ρουγγέρη - Το «Δέκα λεπτά κήρυγμα» ήταν ένας σταθμός στην καριέρα μου

Κάρμεν Ρουγγέρη – Το «Δέκα λεπτά κήρυγμα» ήταν ένας σταθμός στην καριέρα μου

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μιλάει για τη σειρά που αγάπησε με πάθος το νεανικό κοινό

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία μας διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς του MEGA «Δέκα λεπτά κήρυγμα».

«Για εμένα ήταν ένας σταθμός αυτή η σειρά. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον ότι είχε να κάνει με τη νεολαία. Περίμενα την επιτυχία της σειράς γιατί απευθυνόταν σε νεολαία, και τα παιδιά που έπαιζαν κέρδισαν το κοινό τους. Η Ντίνα Παντελέων που έγραψε τη σειρά ζούσε στο σπίτι της τα προβλήματα της νεολαίας», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Η Κικίτσα είναι ένας ρόλος που λάτρεψα. Δε δυσκολεύτηκα, μου πήγαινε πολύ αυτό που έκανα. Στην προσωπική μου ζωή δεν επεμβαίνω τόσο, αλλά τον χάρηκα πολύ αυτό το ρόλο. Δεν είχα καταλάβει ότι θα κάνει τόσο επιτυχία αυτός ο ρόλος. Έχει τύχει ως Κικίτσα να περπατάω σε ένα πάρκο, και τέσσερα αγοράκια με αγκάλιασαν και μου είπαν ότι θα ήθελαν μια γιαγιά σαν και εμένα. Η Κικίτσα ενδιαφερόταν πάρα πολύ, αλλά έχωνε τη μύτη της παντού», είπε για το ρόλο της υπερδραστήριας γιαγιάς Κικίτσας.

«Πήγαινα πολύ χαρούμενη στο γύρισμα, είχαμε πολύ ωραίο κλίμα. Αγαπούσα πολύ όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα το Σάκη Μπουλά. Κάθε χρόνο που παίζει η σειρά κάνει νούμερα», συνέχισε.

«Είμαι φανατική αντικαπνίστρια και είχα δηλώσει από την αρχή ότι αν κάπνιζαν ως ρόλοι θα το σχολίαζα. Σε ένα επεισόδιο έπρεπε να καπνίσει και η Κικίτσα, και τους είπα ότι σε καμία περίπτωση δε θα το κάνω αυτό. Επέμεναν και είπα ότι θα φύγω, και τότε μου είπαν εντάξει», αποκάλυψε.

«Ήταν το σίριαλ που ανέβασε λίγο το κασέ. Κάθε χρόνο έπαιρνα και καλύτερα χρήματα», συμπλήρωσε η πάντα απολαυστική Κάρμεν Ρουγγέρη.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024