Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, αρκετούς μήνες μετά τη σύλληψη του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται για το μεγάλο ριφιφί που έγινε τον Νοέμβριο του 2020 σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, πραγματοποίησε η Τέτα Καμπουρέλη.

Η αισθητικός εμφανίστηκε στον αέρα, προκειμένου να δείξει θεραπείες για νύχια!

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες ερωτήσεις να θέσει στην καλεσμένη τους, πριν εκείνη μιλήσει για τα νύχια. Ερωτήσεις που την έφεραν σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει.

«Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια»

Για τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Σοφιανό, η Τέτα Καμπουρέλη είπε: «Έλα τώρα, δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Με τον Φίλιππο Σοφιανό γνωριζόμαστε πάνω από 20 χρόνια και πραγματικά ο ένας βοηθάει τον άλλον τόσα χρόνια, μέχρι εκεί, τίποτα άλλο. θα βοηθήσω πολύ σε ένα θεατρικό που κάνει, θα είμαι στις δημόσιες σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία σχέση. Τι είμαστε; Παιδάκια;»

«Ο καθένας κουβαλάει έναν σταυρό, Να είμαστε καλά και όλα καλά θα πάνε. Αρρώστησα πολύ άσχημα, έπαθα κρίσεις πανικού αλλά τώρα το παλεύω και είμαι πολύ καλά. Παίρνω τα χαπάκια μου γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις οικογένειες και πρέπει να προχωράμε για να ξεπεραστούν τα εμπόδια», είπε η Τέτα Καμπουρέλη και όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, απάντησε:

«Δεν υπάρχει πρώην σύζυγος. Δεν έχω χωρίσει βέβαια. Μαζί δεν είμαστε γιατί ο ένας είναι μέσα, ο άλλος είναι έξω, παλεύουμε και οι δύο. Ως εκεί, προχωράμε. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είμαι καλά, παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Αλήθεια σου λέω, παλεύω πάρα πολύ. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

Δείτε όσα συνέβησαν

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο