Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το συγκινητικό αντίο του Σωτηρακόπουλου στην Αριάδνη Γερασιμίδου

Το συγκινητικό αντίο του Σωτηρακόπουλου στην Αριάδνη Γερασιμίδου

Το μήνυμά του για να «αποχαιρετήσει» την συνάδελφο και φίλη του

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση του θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου.

Όπως είχε αποκαλύψει η νεαρή δημοσιογράφος του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε βίντεο που ανήρτησε στο YouTube πριν από λίγες ημέρες, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Την Αριάδνη Γερασιμίδου αποχαιρέτησε μέσω Instagram ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Ο δημοσιογράφος ανέβασε μια κοινή του φωτογραφία με τη δημοσιογράφο, αποκαλύπτοντας πως πριν τρία χρόνια του είχε αποκαλύψει τι περνάει με την υγεία της.

«Καλό ταξίδι χαμογελαστό κορίτσι…. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που έχει συμβεί με την Αριάδνη Γερασιμίδου… όταν εκείνη τη μέρα πριν από τρία χρόνια μου είπε τι περνούσε και την μάχη που έδινε την θαύμασα πραγματικά!

Δεν το έβαλε κάτω αλλά στο τέλος νικήθηκε από τον καρκίνο αν και τον κοίταξε στα μάτια από την πρώτη στιγμή!

Άφησε πίσω ένα μήνυμα που οι δικοί της άνθρωποι ανέβασαν στον λογαριασμό της» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

 Η άνιση μάχη με τον καρκίνο

Πριν λίγες μόλις ημέρες, η Αριάδνη Γερασιμίδου είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο και είχε συγκλονίσει όταν ανέφερε ότι οι γιατροί τής ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος είχε αναφέρει ότι αρχικά είχε γίνει λάθος διάγνωση, γεγονός που καθυστέρησε τη θεραπεία της για επτά μήνες.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο.

Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά.

Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο.

Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη» είχε πει, μεταξύ άλλων, αισθητά φορτισμένη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024