Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού - Η απίθανη αποκάλυψη για τον γάμο της - «Το έκανα επειδή...»

Ναταλία Γερμανού – Η απίθανη αποκάλυψη για τον γάμο της – «Το έκανα επειδή…»

«Το μυστήριο δεν ήταν του γάμου, το μυστήριο ήταν που πήγα. Θυμάμαι ένα απίστευτο περιστατικό από εκείνη την ημέρα. Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη αλλά εκείνες τις μέρες πάθαινα πολλούς πανικούς»

Τις δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου, ο οποίος είχε μιλήσει για τον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού, σχολίασε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Το μυστήριο δεν ήταν του γάμου, το μυστήριο ήταν που πήγα. Θυμάμαι ένα απίστευτο περιστατικό από εκείνη την ημέρα. Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη αλλά εκείνες τις μέρες πάθαινα πολλούς πανικούς» είπε.

«Ντρεπόμουν την κουμπάρα μου (Άννα Βίσση) που είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη που τραγουδούσε εκείνη την περίοδο και κάποια στιγμή με κοίταξε και μου είπε, ‘κακομοίρα μου, έχω κάνει ταξίδι, είμαι με 2 ώρες ύπνο, βάλε το παπούτσι, βάλε το νυφικό, μπες στο αμάξι να φύγουμε να πάμε στη ρημαδοεκκλησία να ρημαδοπαντρευτείς να πέσω για ύπνο να ξεκουραστώ γιατί τραγουδάω το βράδυ’. Κάτι τέτοιο είχε γίνει. Ντράπηκα την Άννα πιο πολύ».

«Το νυφικό το είχα νοικιάσει από ένα μαγαζί στη Γλυφάδα και το επέστρεψα μετά από δύο ημέρες. Τα παπούτσια ήταν κάτι παπουτσάκια άσπρα» αποκάλυψε η ίδια!

Δείτε τι είπε

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024