Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε τον «Αστέρη Νεγρεπόντη» από το «Καφέ της Χαράς»; Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα - Γιατί «εξαφανίστηκε»

Θυμάστε τον «Αστέρη Νεγρεπόντη» από το «Καφέ της Χαράς»; Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα – Γιατί «εξαφανίστηκε»

Ο λόγος για τον Χρήστο Μάντακα, ο οποίος γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου και είναι ηθοποιός. Ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 ως μοντέλο και από τη δεκαετία του ’90 δούλευε ως ηθοποιός

Τον θυμόμαστε οι περισσότεροι μέσα από τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς» ως «Αστέρης Νεγρεπόντης».

Ο λόγος για τον Χρήστο Μάντακα, ο οποίος γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου και είναι ηθοποιός. Ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 ως μοντέλο και από τη δεκαετία του ’90 δούλευε ως ηθοποιός.

Τον είδαμε επίσης στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου αλλά και σε πολλά άλλα σήριαλ και σε ταινίες. Γοητευτικός, αρρενωπός και καλός ηθοποιός έκανε επιτυχίες αλλά τα τελευταία χρόνια χάθηκε από την ελληνική showbiz.

Με την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης στις αρχές των 90s, ο Χρήστος Μάντακας ασχολήθηκε επιτυχώς με την υποκριτική, ενώ ένας από τους ρόλους που τον έκανε ευρύτερα γνωστό (και βλέπουμε ακόμα και σήμερα λόγω των επαναλήψεων) είναι αυτός του «Αστέρη» στο «Καφέ της Χαράς».

Ωστόσο, από το 2012 και τη συμμετοχή του στη σειρά «Οι Βασιλιάδες», αποφάσισε να απέχει από τη δημοσιότητα και να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό τομέα, ενώ μέχρι πρόσφατα έκανε δημόσιες σχέσεις σε γνωστό cocktail bar στο Γκάζι.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Αστέρης Νεγρεπόντης»

Γιατί «εξαφανίστηκε»

Ο γοητευτικός ηθοποιός με τον ερχομό της κρίσης εξαφανίστηκε εντελώς από τον καλλιτεχνικό χώρο και βρήκε επαγγελματική διέξοδο στο nightlife ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων αλλά και αναλαμβάνοντας το μανατζμεντ σε χώρους ψυχαγωγίας της Αθήνας.

Ο Χρήστος ποτέ δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και τόλμησε όταν ήρθε η κρίση να κάνει δουλειές εκτός της υποκριτικής προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην, όπως εξάλλου έχουν κάνει και πολλοί άλλοι ηθοποιοί.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024