Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοινωνία Ώρα MEGA - Στην κορυφή της τηλεθέασης τον μήνα Σεπτέμβριο

Κοινωνία Ώρα MEGA – Στην κορυφή της τηλεθέασης τον μήνα Σεπτέμβριο

Σταθερά ανοδική η πορεία της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA

 

Η πρωινή ενημέρωση στο MEGA κερδίζει, σταθερά και ανοδικά, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αυτό αποτυπώνεται στα στοιχεία τηλεθέασης για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο.

Με απόλυτη πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 και ποσοστό 16,4%, η «Κοινωνία ώρα MEGA» πέρασε με άνεση μπροστά από τον ανταγωνισμό, τόσο στη ζώνη μετάδοσής της όσο και έναντι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών του ανταγωνισμού.

Πρωτιά καταγράφεται και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 18% έναντι των προγραμμάτων που βρίσκονται στην ίδια ζώνη μετάδοσης.

Στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού κοινού ηλικίας 25-64 η «Κοινωνία ώρα MEGA» κερδίζει την πρώτη θέση με ποσοστό 18,1%, στη ζώνη μετάδοσής της.

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μας ενημερώνουν συνολικά και αναλυτικά για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την υγεία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ατζέντα της επικαιρότητας αλλά και ο τρόπος παρουσίασης των θεμάτων, υπό την καθοδήγηση του αρχισυντάκτη Βασίλη Πελέκη, τοποθετούν στην «Κοινωνία ώρα MEGA» στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Με αξιοπιστία, πλούσιο ρεπορτάζ, καίρια ερωτήματα που απευθύνονται στους αρμόδιους, χωρίς καταγγελίες και εντυπωσιασμούς αλλά και θετικές ειδήσεις, χαμόγελο και αισιοδοξία το ενημερωτικό δίδυμο του MEGA, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη, κερδίζουν με άνεση τη μάχη της τηλεθέασης τον πρώτο μήνα της τηλεοπτικής σεζόν και συνεχίζουν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA
Καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή στις 05:00
Παρουσίαση : Ιορδάνης Χασαπόπουλος – Ανθή Βούλγαρη
 

#KoinoniaOraMega

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024