Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Love Brings Love» - Μια επίδειξη μόδας-φόρος τιμής στον Alber Elbaz

«Love Brings Love» – Μια επίδειξη μόδας-φόρος τιμής στον Alber Elbaz

Επίδειξη μόδας αφιερωμένη στον εκλιπόντα σχεδιαστή Alber Elbaz, με τίτλο «Love Brings Love» (Η Αγάπη Φέρνει Αγάπη) διοργανώνει το brand του AZ Factory με τη συμμετοχή 44 δημιουργών και οίκων μόδας.

Πηγή έμπνευσης για την επίδειξη – φόρο τιμής στον Ισραηλινό σχεδιαστή μόδας, ο οποίος πέθανε φέτος σε ηλικία 59 ετών από κοροναϊό, είναι το σόου Théâtre de la Mode, που διεξήχθη το 1945 στο Παρίσι με περισσότερους από 60 μόδιστρους.

Το brand AZ Factory σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο Alber από καιρό ονειρευόταν να ενώσει την ευρύτερη οικογένεια της μόδας για μια νέα, μοντέρνα επανάληψή του Théâtre de la Mode. Φέτος, με τη βοήθεια όλων εκείνων που τον αγάπησαν, το AZ Factory θα κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο του Alber».

Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες σχεδιαστές και οίκους που συμμετέχουν στην επίδειξη μόδας θα παρουσιάσει ένα σύνολο, το οποίο είναι είτε μια κατά παραγγελία δημιουργία εμπνευσμένη από την κληρονομιά του Elbaz είτε μια νέα εκδοχή σε ένα εικονικό σχέδιο.

Στην επίδειξη συμμετέχουν, μεταξύ πολλών άλλων, οι Giorgio Armani, Raf Simons, Virgil Abloh, Rei Kawakubo, Demna Gvasalia, Dries Van Noten, Jean Paul Gaultier, Ralph Lauren, Donatella Versace, Giambattista Valli και Kim Jones, ενώ ο Lanvin – όπου ο Elbaz ήταν διευθυντής δημιουργικού για 14 χρόνια – θα εκπροσωπείται από τον Bruno Sialelli.

Η επίδειξη μόδας «Love Brings Love» θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το website του AZ Factory, το YouTube και το Instagram.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024