Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Λούλης - «Το σποτ της Πολιτικής Προστασίας ήταν κοινωνικό τράκο»

Χρήστος Λούλης – «Το σποτ της Πολιτικής Προστασίας ήταν κοινωνικό τράκο»

«Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, που με βρίζανε και ήταν πολύ άσχημο,  άρχισα να γελάω. Σε τέτοιες αντιδράσεις σφίγγεσαι, σκληραίνεις, πικραίνεσαι, αντεπιτίθεσαι», δήλωσε ο Χρήστος Λούλης για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτάκι της ΓΓΠΠ

Στην εκπομπή κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη! μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων, για την περίοδο της πανδημίας, το τηλεοπτικό σποτάκι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αλλά και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Το τηλεοπτικό σποτ για την πολιτική προστασία ήταν κοινωνικό “τράκο”. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, που με βρίζανε και ήταν πολύ άσχημο,  άρχισα να γελάω.

Σε τέτοιες αντιδράσεις σφίγγεσαι, σκληραίνεις, πικραίνεσαι, αντεπιτίθεσαι», σημείωσε ο Χρήστος Λούλης για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτάκι της ΓΓΠΠ κατά την περίοδο του περσινού lockdwon.

Για την περίοδο της καραντίνας, ο Χρήστος Λούλης είπε:

«Δεν έχω ιδέα τι μας δίδαξε η πανδημία. Το δικό μου μάθημα από την καραντίνα και την πανδημία είναι τα ζυμάρια».

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο λόγω κάποιου προβλήματος υγείας και κάποιοι λόγω προβλήματος στο μυαλό τους», είπε ο Χρήστος Λούλης εκφράζοντας την άποψη του για το εμβόλιο.

Ο Χρήστος Λούλης είπε στη συνέχεια:

«Η συμβίωση με τους ανθρώπους προϋποθέτει να μπορείς να δέχεσαι και τη σφαλιάρα τους και τη βλακεία τους και το βραβείο και το χειροκρότημα τους. Αν πικραινόμουν πάρα πολύ για το ξύλο που έφαγα με το σποτάκι, θα έπρεπε με την ίδια λογική να την έχω ψωνίσει πάρα πολύ και με τα χειροκροτήματα που έχω δεχτεί»

Αναφερόμενος στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» ο Χρήστος Λούλης είπε:

«Ο άνθρωπος του Θεού θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Πιστεύω στον θεό. Όταν ησυχάζω και όταν μένω μόνος μου νιώθω μέσα στο μυαλό μου μια παρουσία. Ο δικός μου ο θεός και η δική μου η πίστη έχει πολύ λίγο να κάνει με τη θρησκεία», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης για τη σχέση του με τη θρησκεία.

«Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε. Αυτό με βοήθησε να μπω χωρίς φόβο στην αρένα. Ίσως επειδή είχα αγνοία κίνδυνου, είχα και φοβερή αυτοπεποίθηση», ανέφερε μιλώντας για την καριέρα του.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Χρήστος Λούλης μιλώντας στην κάμερα του Πάμε Δανάη!

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024