Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Ίμβριος – «Παρερμηνεύτηκε η δήλωση μου για το ελληνικό #MeToo»

Πέτρος Ίμβριος – «Παρερμηνεύτηκε η δήλωση μου για το ελληνικό #MeToo»

«Η δήλωση μου για το ελληνικό #ΜeΤoo παρερμηνεύτηκε αρκετά. Δεν εννοούσα ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να καταγγέλλει οποιαδήποτε βία εναντίον της.» δήλωσε ο Πέτρος Ίμβριος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη δήλωση που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Στην κάμερα του Πάμε Δανάη μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, παραχωρώντας μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν ως μουσικός, μαζί με τον Βαγγέλη Λιόλιο και την Φωτεινή Κόφινα. Δουλεύαμε επτά μέρες την εβδομάδα», δήλωσε με νοσταλγία ο Πέτρος Ίμβριος.

Το clip του κομματιού “Πρόσεχε τι κάνεις” βγάλαμε πολλές σκηνές γιατί η Ναταλία Γερμανού ήταν πολύ πιο πληθωρική από μένα», σημείωσε ο τραγουδιστής για το γνωστό τραγούδι.

«Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας γιατί είχε τις φοβίες της», αποκάλυψε για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Στο clip του τραγουδιού “τα πάθη του Χριστού” κάναμε τουλάχιστον 17 ώρες γυρίσματα με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Τη σκηνή με τις βαλίτσες τη γυρίσαμε 15 φορές γιατί όλο υπήρχε κάποιο πρόβλημα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Με τον ερχομό του γιου μου η ευτυχία μου τρίτωσε. Η Συράν με στηρίζει με αγάπη, ευαισθησία και είναι πάντα εκεί διακριτικά και έξυπνα», δήλωσε αναφερόμενος στη σύζυγο του και στην οικογένεια του.

«Για να μην δώσουμε αποκλειστικότητα σε κανέναν από τον γάμο γυρίσαμε video clip με το γάμο και την εγκυμοσύνη της Συράν», είπε για το γάμο του με τη Συράν Λελούδα.

«Το κομμάτι “Αλίμονο” γράφτηκε γιατί από το CD τότε έλειπε ένα ζεϊμπέκικο. Το clip του κομματιού γυρίστηκε σε ένα ξενοδοχείο της Αθήνας που εκ των υστέρων καταλάβαμε ότι ήταν ξενοδοχείο συνευρέσεων ζευγαριών», εκμυστηρεύτηκε ο Πέτρος Ίμβριος.

«Η δήλωση μου για το ελληνικό #ΜeΤoo παρερμηνεύτηκε αρκετά. Δεν εννοούσα ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να καταγγέλλει οποιαδήποτε βία εναντίον της. Πολλές φορές κάποιες γυναίκες όμως εκμεταλλευόμενες καταστάσεις καταμαρτυρούν πράγματα που είναι ψευδή», τόνισε ξεκαθαρίζοντας την πρόσφατη δήλωση του που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Η Θέλξη “έχει τα μάτια που λατρεύω”. Κάνει comeback φέτος και θα είμαστε μαζί σε ένα νοσταλγικό πρόγραμμα», δήλωσε για τη φετινή του συνεργασία με τη Θέλξη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε στο Πάμε Δανάη ο Πέτρος Ίμβριος:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024