Έντονη ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούριου αναφορικά με την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές της Τρίπολης.

Οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει το θέμα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής θέλησαν να το προλογήσουν ωστόσο, η παρουσιάστρια αρνήθηκε on air να το παίξουν σημειώνοντας πως ο σκηνοθέτης βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για συγκεκριμένα σοβαρά ποινικά αδικήματα.

«Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται όχι για να κάνουν θεατρικές παραστάσεις. Όχι, δε καταλαβαίνω, για ποιο λόγο να παίξουμε ένα τέτοιο θέμα;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν όσα είπε

«Όχι, όχι, δε θα το παίξουμε. Γιατί να το παίξουμε; Δε μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται όχι για να κάνουν θεατρικές παραστάσεις. Όχι, δε καταλαβαίνω, για ποιο λόγο να παίξουμε ένα τέτοιο θέμα;

Δε μας αφορά αν παίζει παντού και για ποιο λόγο να δείξουμε τον κύριο Λιγνάδη που έκανε θεατρική παράσταση; Ο συγκεκριμένος αυτή τη στιγμή είναι μέσα για συγκεκριμένα πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα. Πάμε, αλλάζουμε θέμα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο