Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Ζουγανέλης - «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;»

Γιάννης Ζουγανέλης – «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;»

Ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με το ΜEGA και την υπερπαραγωγή «Κομάντα και Δράκοι» και επικριτικός με τα ριάλιτι είναι ο πολυτάλαντος Γιάννης Ζουγανέλης.

Ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με το ΜEGA και την υπερπαραγωγή «Κομάντα και Δράκοι» και επικριτικός με τα ριάλιτι είναι ο πολυτάλαντος Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στην εφημερίδα Secret.

Ο νέος ρόλος

«Η σειρά φέρει την πρωτότυπη γραφή και την ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ενός σκηνοθέτη που προβάλλει την Ελλάδα με το δικό του μάτι και σε κάνει να θες να τη γευτείς να κολυμπήσεις, να τα κάνεις όλα… Αφέθηκα στα χέρια του, παρόλο που έχω εμπειρία στην υποκριτική».

«Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμβαίνει αυτό. Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι, και ειδικά στο «Big Brother». Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το «#ΜeΤοο» να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο «The Bachelor»… Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια», τονίζει, ενώ παραδέχθηκε πως αγαπά την τηλεόραση, γι’ αυτό και τον ενοχλεί πολύ όταν «η μια εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή. Έρχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;», εξήγησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η περιπέτεια με τον κοροναϊό

«Εγώ ήμουν ασυμπτωματικός, ήμουν τυχερός. Χάσαμε, όμως, τη μητέρα του Σπύρου, του γαμπρού μου, μια εξαιρετική κυρία, που δεν τον νίκησε. Εχασα, όμως, και άλλους ανθρώπους και φίλους. Ολα μας διχάζουν, μας δίχασε και ο κοροναϊός».

Οπως είπε, έχει μιλήσει και με συναδέλφους του «αρνητές» και η δική του απάντηση είναι πως «δεν μπορώ να πιστέψω πως όλη αυτή η εμβολιασμένη επιστημονική κοινότητα θυσιάστηκε…». «Το μεγάλο κακό γίνεται στα social media, όπου δεν υπάρχει ελευθερία, αλλά αυθαιρεσία, και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του…», δήλωσε στη Secret και πρόσθεσε: «Η πληροφορία θα φέρει την παραπληροφορία, θέλει σεβασμό…».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αυτή την περίοδο κάνει πρόβες για την «Κυρία Επιθεώρηση» των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου στο θέατρο Βέμπο. Ένα μουσικοχορευπκό υπερθέαμα, αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της ελληνικής επιθεώρησης, μέσα από κωμικά κείμενα, χορευτικά και τραγούδια των σπουδαιότερων επιθεωρήσεων, που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024