Η Τζένη Διαγούπη μίλησε στην εκπομπή Love it  για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη τελευταία σειρά που έπαιξε ο ηθοποιός πριν προφυλακιστεί.

«Έχω δουλέψει στον ιστιοπλοϊκό όμιλο και ως ταμίας, δεν τη φοβάμαι τη δουλειά, ποτέ δεν την φοβόμουν. Έχω κάνει αρκετές δουλειές. Τους πρώτους τρεις μήνες της καραντίνας πέρασα αρκετά μοναχικά. Η συνεργασία μου με τον Ανδρέα Μορφονιό και τη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” ήρθε σαν δώρο. Έχω εμβολιαστεί και για μένα και ως κοινωνικό αγαθό. Οι απατεώνες έχουν προσεγγίσει όλες τις ομάδες για να τους βγάλουν πλαστά πιστοποιητικά», είπε αρχικά η Τζένη Διαγούπη.

Η Τζένη Διαγούπη είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Μπορώ να σου πω τίμια πως αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν το ζήσαμε για αρκετό χρονικό διάστημα στη σειρά γιατί απομακρύνθηκε μέσα σε μία εβδομάδα με πρωτοβουλία του καναλιού. Δεν ήταν λύση να σταματήσει η σειρά γιατί δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτή. Δεν μας έδειξε ποτέ ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι ήταν αγχωμένος με όλο αυτό και πρέπει να πω ότι με εμάς ήταν άψογος επαγγελματίας».

«Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει τι θα γίνει με τις επαναλήψεις των σειρών. Γνωρίζω ότι κάποια χρήματα χάνονται από τις επαναλήψεις, αλλά νομίζω ότι κοινωνικά δεν θα ήταν σωστό να προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο