Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 μηνύματα που μπορείτε να στείλετε μετά το πρώτο ραντεβού (αν θέλετε να βγείτε και δεύτερο)

5 μηνύματα που μπορείτε να στείλετε μετά το πρώτο ραντεβού (αν θέλετε να βγείτε και δεύτερο)

Αν είστε από αυτούς που δεν τα «πιάνουν» όλα αμέσως και από το άγχος χάνουν τα «κρυφά» μηνύματα στο παιχνίδι του πρώτου ραντεβού, τότε διαβάστε προσεκτικά!

Μπορεί να χρειαστεί λίγο (ή πολύ) σπρώξιμο για να δουλέψετε την προσέγγισή σας όταν εισέρχεστε για πρώτη φορά στον κόσμο των γνωριμιών. Ας μην γελιόμαστε μετά από δύο χρόνια καραντίνας, έχετε κάπως ξεχάσει το παιχνίδι της αποπλάνησης. Αλλά μόλις κλείσατε ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού, τι στο καλό θα τους στείλετε μετά;

Η νύχτα ήταν μαγική και όλα πήγαν καλά. Χωριστήκατε (ή και όχι) νιώθοντας ένα τσίμπημα από εκείνα που μπορούν να σας ξενυχτήσουν και θέλετε να ενημερώσετε ότι είστε μέσα για έναν δεύτερο γύρο – χωρίς να τρομάξετε το.. πρόσωπο;

Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων μετά από ένα πρώτο ραντεβού είναι δύσκολη, όμως το μόνο είναι εύκολο να αναλύσετε υπερβολικά τι να πείτε ή τι να γράψετε ή πώς να το γράψετε οπότε δεν είναι κακή ιδέα να διατηρείτε κάποια μηνύματα – καβάντζα στο οπλοστάσιό σας.

Σχολιάστε κάτι θετικό από το πρώτο ραντεβού

Μια all time classic προσέγγιση για να ενημερώσετε ότι θέλετε να τα ξαναπείτε είναι να αναφέρετε κάτι που βρήκατε ιδιαίτερα ξεχωριστό την αποφράδα πρώτη νύχτα. Κάτι σαν: «Πέρασα πολύ καλά μαζί σου χθες το βράδυ. Το μπαρ που πήγαμε ήταν τέλειο!» είναι ένας γλυκός τρόπος για να ξεκινήσετε μια συζήτηση.

Ακόμα κι αν σχολιάζετε απλώς τον τόπο όπου ήπιατε, εστιάζοντας σε κάτι συγκεκριμένο είναι μια καλή πρώτη κίνηση και καθόλου πιεστική, με αυτόν τον τρόπο ο άλλος καταλαβαίνει ότι πραγματικά περάσατε όμορφα. Αυτό θα διευκολύνει τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχουν και θα τους ενημερώσει ότι έχουν το πράσινο φως για να σας ζητήσουν ξανά μια έξοδο.

Ξεκαθαρίστε ότι θα θέλατε να ξανασυναντηθείτε

Εάν αισθάνεστε τολμηροί και θέλετε να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας, λέγοντάς τους ότι θα θέλατε να ξαναβρεθείτε τότε ακόμα καλύτερα. «Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ διασκεδαστική! Πρέπει να το ξανακάνουμε κάποια στιγμή», που ακολουθείται από ένα χαριτωμένο σύμπλεγμα emoji είναι μια σταθερή επιλογή. Είναι σύντομο, μέχρι στιγμής, και εξακολουθεί να τους δίνει την ευκαιρία να αναλάβουν το προβάδισμα για μια δεύτερη έξοδο.

Για να αποφύγετε τα κλισέ κείμενα και απλές φράσεις ή γράμματα όπως «Τι λέει;», «Που σε πετυχαίνω;». Συνεχίστε τη συζήτηση κάνοντας στοχαστικές ερωτήσεις που μπορούν να εξελίξουν την κουβέντα.

Προτείνετε μια κοινή δραστηριότητα

Πιθανότατα μάθατε αρκετά πράγματα, κατά τη διάρκεια των πρώτων σας συνομιλιών, στο ραντεβού και ελπίζουμε ότι βρήκατε κάποιο κοινό έδαφος. Έτσι, εάν τυχαίνει να «μάθετε»  ή επίτηδες να ξεψαχνίσατε όλες τις πολιτιστικές ατζέντες, ότι διοργανώνεται κάτι στο οποίο θα συμμετείχατε και οι δύο ευχάριστα, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να στείλετε ένα μήνυμα για να ενημερώσετε, ενώ παράλληλα αφήνετε και αιχμές στο να πάτε μαζί. Πείτε κάτι τύπου του: «Γεια, το είδες αυτό; Δεδομένου ότι και στους δύο μας αρέσει [μπάντα, δραστηριότητα, χόμπι κ.λπ.] ίσως πρέπει να το τσεκάρουμε! ».

Δώστε εύσημα

Το να συγχαίρεις το ραντεβού σου, ειδικά με έναν ερωτικό τρόπο, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Επικεντρωθείτε λιγότερο στο να κάνετε τις ίδιες φιλοφρονήσεις που κάνατε την πρώτη φορά, μπορεί να βγει σαν κριτική. Αντ ‘αυτού, επισημάνετε πτυχές σχετικά με όσα μόλις μάθατε γι’ αυτον. Εάν κάτι για εσάς πραγματικά ξεχώρισε, πείτε το. Για παράδειγμα, κάτι σαν: «ωραίο να περνάς χρόνο με κάποιον που έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με σένα».

«Πραγματικά περάσαμε τέλεια χθες το βράδυ. Σίγουρα ανυπομονώ για τον δεύτερο γύρο 🙂 ».

Στα ίσα

Αν σας αρέσουν και θέλετε να τα πείτε ξανά, δεν χρειάζεται να περιμένετε να σας ρωτήσουν ή να περιμένετε να απαντήσουν στα μηνύματά. Είμαστε μεγάλα παιδιά και ας μην γελιόμαστε γιατί πρέπει να περιμένουμε μονίμως από τον άλλον; Μπορεί να φαίνεται επιθετικό, αλλά τελικά είναι απλά μια τέλεια και ευθεία αντιμετώπιση. Δείξτε πως δεν γουστάρετε παιχνίδια! Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εξαντληθεί από τα παιχνίδια και το ghosting ενώ προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ένας ισχυρός δυναμικός [και] μπορείτε να διαφοροποιηθείτε με το να είστε άμεσοι.

Πάρτε πρωτοβουλία και ζητήστε αυτό που θέλετε. Το μήνυμά σας μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό και cool όπως: «Πέρασα υπέροχα χθες το βράδυ. Θα ήθελα να το ξανακάνω σύντομα. Είσαι οκ για την Παρασκευή;». Ε μα πια!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024