Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα στην έκθεση αφιέρωμα στον Christian Dior που «προσγειώθηκε» στο Μουσείο Μπρούκλιν

Μέσα στην έκθεση αφιέρωμα στον Christian Dior που «προσγειώθηκε» στο Μουσείο Μπρούκλιν

Σε ένα καλά εκτελεσμένο χρονοδιάγραμμα της ιστορίας του οίκου, η έκθεση παρακολουθεί τα πιο αξέχαστα σχέδια της γαλλικής φίρμας σχεδιασμένα από τον ίδιο τον Christian Dior μέχρι πιο New Look σχέδια και πατρόν, μερικά από τα οποία εκτίθενται για πρώτη φορά

Αν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα το Μουσείο του Μπρούκλιν, που βρίσκεται στη γειτονιά Prospect Heights του δήμου, η άφιξη της έκθεσης «Designer of Dreams» του Dior είναι η τέλεια δικαιολογία για να κάνετε το ταξίδι μέχρι την Νέα Υόρκη και να ανακαλύψετε ένα νέο μουσειακό θησαυρό.


Σε ένα καλά εκτελεσμένο χρονοδιάγραμμα της ιστορίας του οίκου, η έκθεση παρακολουθεί τα πιο αξέχαστα σχέδια της γαλλικής φίρμας σχεδιασμένα από τον ίδιο τον Christian Dior μέχρι πιο New Look σχέδια και πατρόν, μερικά από τα οποία εκτίθενται για πρώτη φορά.

Τώρα ανοιχτή για το κοινό, η έκθεση ξεκινά μεταφέροντας τους επισκέπτες πίσω στο 1947 μέσω μιας αποκλειστικής παρτίδας των πρώτων σχεδίων υψηλής ραπτικής του Christian Dior. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε την άνοδο της μάρκας μέχρι την κορυφή μέσω της φωτογραφίας και την εγγύτητά της με εμβληματικές προσωπικότητες της βιομηχανίας όπως η Annie Leibovitz και ο David LaChapelle. Φυσικά, δεν θα ήταν πρέπον και ολοκληρωμένο το αφιέρωμα του Dior χωρίς αναφορά όλων των συνεισφορών των διαδόχων του κ. Dior: Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano, Raf Simons και Maria Grazia Chiuri.

View this post on Instagram

A post shared by @tpham.art

Η έκθεση αγγίζει όλα εκείνα τα πράγματα που κάνουν τη μάρκα τόσο ξεχωριστή, όπως μοτίβα αστεριών, έναν αυτοσχέδιο κήπο και μονοχρωματικές στιγμές. Με ενότητες αφιερωμένες αποκλειστικά σε αυτές τις αναφορές, οι πιστοί θαυμαστές θα εκτιμήσουν τις λεπτομέρειες και θα ταξιδέψουν στις πιο δυνατές στιγμές, ενώ οι αρχάριοι της μόδας θα παρακολουθήσουν ένα μάθημα ιστορίας. Για όσους από εμάς που ελπίζουν να κάνουν σύντομα αυτό το ταξίδι, η έκθεση είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2022.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024