Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί οι πιλότοι δεν τρώνε ίδιο φαγητό με τον συγκυβερνήτη τους

Γιατί οι πιλότοι δεν τρώνε ίδιο φαγητό με τον συγκυβερνήτη τους

Στα μεγάλα ταξίδια που προσφέρεται φαγητό, οι κυβερνήτες του αεροσκάφους δεν τρώνε το ίδιο φαγητό όπως επιβεβαίωσε ένας πιλότος Boeing 747.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα αεροπορικά ταξίδια έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, κάποιες φορές και λόγω των θεωριών συνωμοσίας.

Πολλές εξάλλου είναι και οι κινηματογραφικές ταινίες, με τέτοια θεματολογία που επιτρέπουν στο θεατή να πάρει μια γεύση από το επάγγελμα του πιλότου, όπως το τι αυτοί τρώνε κατά την διάρκεια των πτήσεων.

Στα μεγάλα ταξίδια που προσφέρεται φαγητό, οι κυβερνήτες του αεροσκάφους δεν τρώνε το ίδιο φαγητό όπως επιβεβαίωσε ο Harrison Murray πιλότος Boeing 747.

Εξήγησε ότι δεν τρώει το ίδιο φαγητό με τον συγκυβερνήτη του, κατά την διάρκεια της πτήσης, προκειμένου αν αυτό έχει κάτι, να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα και οι δύο.

Η εξήγηση

Ειδικότερα, ο Harrison Murray στον λογαριασμό του στο TikTok,  μοιράζεται διάφορες πληροφορίες και εμπειρίες από το επάγγελμα που κάνει.

Σε ένα Q&A που έκανε, ένας follower τον ρώτησε για αυτό: «Είναι αλήθεια οτι οι πιλότοι δεν επιτρέπεται να φάνε το ίδιο φαγητό, προκειμένου να μην πάθουν κάτι κατά την διάρκεια της πτήσης;».

Η απάντηση του Murray ήταν η εξής: «Είναι σωστό. Πάντα έχουμε δύο διαφορετικά φαγητά. Υπάρχουν και σάντουιτς και διάφορα άλλα. Εγώ τρώω μόνο τα σάντουιτς γιατί τα γεύματα είναι χάλια».

@pilot_geezaAnswer to @coreyball22 #pilotsoftiktok #learnontiktok #fypシ #planes #747 #aviation #avgeek #flying #qanda #pilot #food♬ original sound – Harrison Murray

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024