Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντα Λιβιτσάνου στο MEGA Καλημέρα - «Έχω περάσει δύσκολα στο θέατρο»

Άντα Λιβιτσάνου στο MEGA Καλημέρα – «Έχω περάσει δύσκολα στο θέατρο»

«Σε θέατρο έχω περάσει δύσκολα. Σε κάποια γυρίσματα το κλίμα μπορεί να ήταν σκληρό αλλά μεγαλώνοντας βάζεις τα όριά σου» αποκάλυψε η Άντα Λιβιτσάνου μιλώντας στο MEGA Καλημέρα

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Άντα Λιβιτσάνου μιλώντας για όλους και για όλα.

Στη συνέντευξή της η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε για τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο σπίτι του πατέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στο ζαχαροπλαστείο και τη συνεργασία με το σύζυγό της, αλλά και τις άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Κάηκε το πίσω μέρος του σπιτιού του πατέρα μου και παραλίγο να μπει και μέσα. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Είναι περίεργα να μπαίνεις και να βλέπεις πόσο κοντά είναι η φωτιά από το σπίτι σου, το σπίτι του πατέρα σου. Ήταν πολύ αγχωτικό που δεν τον άφησαν να πάρει τα ζώα. Το γάτο τον βρήκαμε, το σκύλο μας δεν τον έχουμε βρει, ελπίζουμε να τον βρούμε», περιέγραψε η Άντα Λιβιτσάνου για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε.

Μιλώντας για την απόφασή της να αφήσει στην άκρη την υποκριτική, και να ανοίξει δικό της ζαχαροπλαστείο, η ίδια είπε ότι «Το μαγαζί ήταν πάντα σαν όνειρο.

Ο άνδρας μου και οι φίλοι μας με έπεισαν να κάνω το ζαχαροπλαστείο. Φαντασιώνομαι πάντως ότι ίσως στα γεράματα κάνω ξανά κάτι στην υποκριτική. Αυτή τη στιγμή ε θα άφηνα το ζαχαροπλαστείο ακόμα και αν είχα μια καλή πρόταση για να επιστρέψω τηλεοπτικά».

Η ίδια αποκάλυψε ότι δουλεύει μαζί με το σύζυγό της και μίλησε για το πώς επηρεάζει αυτό τη σχέση τους.

«Σε θέατρο έχω περάσει δύσκολα. Σε κάποια γυρίσματα το κλίμα μπορεί να ήταν σκληρό αλλά μεγαλώνοντας βάζεις τα όριά σου», ανέφερε σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον αλλοτινό συμπρωταγωνιστή της, Θανάση Ευθυμιάδη, για τον οποίο είπε ότι «Έχω ακόμη επαφές με το Θανάση Ευθυμιάδη. Είμαι πολύ χαρούμενη για το πώς έχει εξελιχθεί η ζωή του. Θα ζήλευα και εγώ μια στροφή σαν αυτή που έχει κάνει».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε Άντα Λιβιτσάνου, μιλώντας στο MEGA Καλημέρα:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024