Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Παπαδόπουλος - Η νέα του καθημερινότητα και η αλλαγή στη ζωή του

Σπύρος Παπαδόπουλος – Η νέα του καθημερινότητα και η αλλαγή στη ζωή του

Τι να κάνει άραγε σήμερα ο παρουσιαστής και θιασάρχης;

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει να ζήσει, όπως φαίνεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο παρουσιαστής που έχει συνδέσει το όνομά του με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μετά το τέλος της εκπομπής πήρε την απόφαση να γυρίσει σελίδα και να απομακρυνθεί από τον κόσμο της σόουμπιζ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες είπε «αντίο» τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.

Ποια είναι η νέα του καθημερινότητα λοιπόν;

Ο ηθοποιός ζει σήμερα απομονωμένος στο πατρικό του σπίτι, στη Νάξο. Τα τελευταία χρόνια το έχει ανακαινίσει και περνά εκεί τις ημέρες του χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τη θάλασσα των Κυκλάδων. Κάνει βόλτες με το σκάφος του, κολυμπάει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και ζει σε διαφορετικούς ρυθμούς από αυτούς της πρωτεύουσας.

Φυσικά δεν έχει ρίξει «μαύρη» πέτρα στην Αθήνα. Συνεχίζει να διατηρεί το σπίτι στα νότια προάστια και να ανεβαίνει όσο μπορεί. Άλλωστε θέλει να βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται τον γιο του, τον Αλέξανδρο, τον οποίο υπεραγαπά.

«Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου «σπαθί». Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου», έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει δύο έργα στο συρτάρι του. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao, λόγω του κοροναϊού αποφάσισε να μην ανέβουν.

Προς το παρόν λοιπόν κάνει μια παύση από τις θεατρικές σκηνές και τα πλατό και ευελπιστεί να επιστρέψει σε αυτά σύντομα.

Θυμίζουμε ότι ο 66χρονος θιασάρχης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο

Εκτός από το «Στην υγεία μας ρε παιδιά» έχει παρουσιάσει τα τηλεπαιχνίδια «Χρυσή κάρτα», «Κόντρα πλακέ», «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Τοις μετρητοίς».

Στον κινηματογράφο έχει λάβει μέρος σε πάνω από 10 ταινίες, μεταξύ των οποίων ήταν η «Απών», η «Ακροπόλ», η «Πεθαίνοντας στην Αθήνα» και η «Τζαμάικα».

Στο θέατρο έχει αφήσει το στίγμα του με τα έργα, «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού», «Μου λες αλήθεια», «Δείπνο ηλιθίων», «Το δικό μας σινεμά».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024