Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Μάρω Κοντού μιλώντας μεταξύ άλλων για την επόμενη μέρα της πανδημίας του κοροναϊού και το αύριο στα θέατρα.

Όπως χαρακτηρισιτκά δήλωσε η Μάρω Κοντού μιλώντας στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ για το κατά πόσο η συνθήκη της πανδημίας επηρέασε τη ζωή και τη νοοτροπία των Ελλήνων «Θα ήθελα να γίνει μάθημα αλλά δεν το πιστεύω».

Τα θέατρα ετοιμάζονται να ανοίξουν μετά από σχεδόν δύο σεζόν. Πόσο θεωρείτε ότι τα έχει επηρεάσει η πανδημία;

«Φοβάμαι τον φετινό χειμώνα για τα θέατρα. Εγώ δεν θα είμαι σε κάποια παράσταση τον χειμώνα. Νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι διστακτικός να πάει στο θέατρο, λόγω του ιού. Βέβαια πιστεύω ότι οι πολύ καλές παραστάσεις, γιατί νομίζω ότι έχουν βάλει όλοι τα δυνατά τους για να επανακάμψουν, θα δουλέψουν με ειδικές συνθήκες.

Αποστάσεις, μάσκες, εμβόλια κ.τ.λ. Δεν ξέρω, είμαι λίγο ανήσυχη για τον εφετινό χειμώνα. Εύχομαι να πέσω έξω και να δουλέψουν φουλ τα θέατρα».

Ευχή όλων είναι αυτή, γιατί ο κλάδος σας ταλαιπωρήθηκε πολύ όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να έχει, ίσως, τη στήριξη που θα περίμενε.

«Δεν θα ήθελα να κάνω κριτική. Νομίζω πως δεν είναι εύκολο μια τέτοια χώρα με αυτόν τον λαό να κουμαντάρει τα προβλήματα».

Δεν είμαστε εύκολος λαός;

«Είμαστε απείθαρχος λαός, έχω την εντύπωση. Αλλά αυτή είναι και η γοητεία μας, το ταπεραμέντο μας».

Μέσα από όλη αυτή τη συνθήκη πιστεύετε ότι θα βγούμε καλύτεροι; Θα είναι ένα μάθημα για εμάς;

«Θα ήθελα να γίνει μάθημα αλλά δεν το πιστεύω. Θα μείνουμε αυτοί που είμαστε, όπως είμαστε. Ιδιαίτερος λαός».

Συμμετείχατε στην καμπάνια για τον εμβολιασμό μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

«Ήταν πολύ πετυχημένο το σποτ. Να φανταστείτε ότι όταν έκανα το σποτ είχα εμβολιαστεί μόνο με την πρώτη δόση, ενώ ο Γιώργος είχε κάνει και τις δύο, και έτρεμε η ψυχή μου με το συνεργείο, με τη μακιγιέζ, με τα ρούχα.

Εν πάση περιπτώσει, πήγαν όλα καλά», είπε η Μάρω Κοντού στο ΒΗΜΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο