Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O οίκος Isabel Marant γράφει ιστορία

O οίκος Isabel Marant γράφει ιστορία

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο γαλλικός οίκος μόδας, βάζει στο τιμόνι του μια άλλη καλλιτεχνική διευθύντρια μετά την ιδρύτριά του, σχεδιάστρια μόδας, Isabel Marant

Το γαλλικό brand ενδυμάτων Isabel Marant ανακοίνωσε τον διορισμό της Ολλανδέζας σχεδιάστριας μόδας Κιμ Μπέκερ στον ρόλο της καλλιτεχνικής διευθύντριας των γυναικείων και ανδρικών συλλογών της.

Η Κιμ Μπέκερ έχει μια μακρά καριέρα στην παρισινή εταιρεία.

Ήταν διευθύντρια δημιουργικού του brand από το 2008 έως το 2018 και στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο της συμβούλου διευθύντριας δημιουργικού από τον Μάρτιο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2021, οπότε διορίστηκε στη νέα της θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας.

Η Κιμ Μπέκερ έχει εργαστεί επίσης για 1,5 χρόνο στο Saint Laurent ως διευθύντρια σχεδίασης προ-συλλογών και τελικών προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ορίζεται άλλη καλλιτεχνική διευθύντρια στο brand.

Από την ίδρυσή του, το 1994 τη θέση είχε η ιδρύτριά του, σχεδιάστρια μόδας, Isabel Marant, η οποία, όπως διευκρινίστηκε, δεν αποχωρεί από την εταιρεία.

«Η Ολλανδέζα σχεδιάστρια θα συνεργαστεί με τη Marant επιβλέποντας τις γυναικείες και ανδρικές σειρές, καθώς και τις συλλογές αξεσουάρ, προκειμένου να υποστηρίξει τον οίκο στα σχέδια ανάπτυξης» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Απόφοιτη της Ακαδημίας Τέχνης και Σχεδιασμού του Άρνεμ, στην Ολλανδία, η Κιμ Μπέκερ έχει εργαστεί επίσης στο στούντιο του Chloé.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024