Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Φέλτον - Ο ηθοποιός κατέρρευσε κατά τη διάρκεια τουρνουά γκολφ

Τομ Φέλτον – Ο ηθοποιός κατέρρευσε κατά τη διάρκεια τουρνουά γκολφ

Στις φωτογραφίες φαίνεται χλωμός και αδύναμος. Άλλοι παίκτες, εθελοντές και αξιωματούχοι του τουρνουά έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια του.

Αναστάτωση προκλήθηκε την Πέμπτη (23/9) σε τουρνουά γκολφ διασημοτήτων στο Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών, που διεξάγεται πριν από το Ryders Cup.

Κατά τη διάρκεια αυτού και ενώ ο Τομ Φέλτον βρισκόταν στην 18η τρύπα κατέρρευσε. Ο ηθοποιός που είναι ευρέως γνωστός από τον ρόλο του ως Ντράκο Μαλφόι στις ταινίες του «Χάρι Πότερ» έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και βρέθηκε στο γρασίδι.

Όσοι ήταν παρόντες πάγωσαν ενώ οι πιο ψύχραιμοι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Άλλοι παίκτες, εθελοντές και αξιωματούχοι του τουρνουά τον βοήθησαν να σταθεί στα πόδια του και να μεταφερθεί με ένα αμαξάκι του γκολφ εκτός. Στη συνέχεια τον παρέλαβε φορείο.

Άγνωστοι οι λόγοι της κατάρρευσής του

Η Ένωση επαγγελματιών γκόλφερ Αμερικής ανακοίνωσε ότι υπήρχε ένα «ιατρικό περιστατικό» με τον 34χρονο. «Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο», σημείωνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Στις φωτογραφίες, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο Τομ Φέλντον φαίνεται χλωμός και αδύναμος. Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση, ούτε έχει αναφέρει τι του συνέβη.

Μαζί με τον ηθοποιό στην εκδήλωση συμμετείχαν και άλλοι διάσημοι, όπως οι Mandy Rose, Toni Kukoč, Mike Eruzione, Stephanie Szostak, AJ Hawk, Dan Jansen, Kelly Slater και Sasha Vujačić.

Σημειώνεται ότι στο τουρνουά που διεξάγεται μεταξύ των ανδρικών ομάδων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ο Ντράκο Μαλφόι ήταν στην ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου.

Συμπαίκτες του είχε, μεταξύ άλλων, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και τους πρώην σταρ του ΝΒΑ Τόνι Κούκοτς και Σάσα Βούγιασιτς.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024