Ο Ζυγός πολύ σπάνια μένει μόνος στην ερωτική του ζωή και πάντα βρίσκεται σε μια σχέση, είτε αυτή είναι νέα, είτε παρελθούσα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη ζωή μόνος του αλλά ότι απλά λειτουργεί καλύτερα όταν υπάρχει κάποιος να μοιραστεί τη ζωή του, τόσο τις καλές, όσο και τις κακές στιγμές. Θέλει να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση του, έτσι πάντα ψάχνει κάποιον που μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες του και να εναρμονίζεται με τις αξίες του. Ωστόσο μπορεί να βαρεθεί με μια σχέση, ειδικά αν αρχίζει να λιμνάζει.

Για να μπορέσει να δώσει και να πάρει ερωτική ικανοποίηση πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Σέβεται απόλυτα τις ανάγκες του συντρόφου του, δέχεται κάθε κριτική και προσπαθεί πάντα με τα ερωτικά του τερτίπια να οδηγεί τον παρτενέρ του στον… έβδομο ουρανό!

Το σεξ με το Ζυγό σίγουρα αυξάνει την αδρεναλίνη στα ύψη, γιατί φροντίζει πάντα και την κάθε μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να διεγείρει όλες τις αισθήσεις του ερωτικού του συντρόφου! Δεν του αρέσουν οι extreme ερωτικές στάσεις που απαιτούν κόπο και μεγάλη σωματική δραστηριότητα. Προτιμά χαλαρές κινήσεις και άνετες, ξεκούραστες στάσεις που θα τον κάνουν να νιώθει πολύ κοντά στο ταίρι του, χωρίς να τον… λαχανιάσουν! Αν νιώσει σεξουαλικά παραμελημένος, μπορεί εύκολα να παρασυρθεί στο… «παράνομο σεξ», προκειμένου να πάρει την επιβεβαίωση που ζητά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο