Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κοψιδάς - «Θα προτιμούσα νικητή του Survivor τον Μπόγδανο»

Γιώργος Κοψιδάς – «Θα προτιμούσα νικητή του Survivor τον Μπόγδανο»

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη συμμετοχή του στο Survivor

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο  Γιώργος Κοψιδάς, παραχωρώντας μία αποκλειστική συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν πριν 25 χρόνια, όταν ήμουν 1-19 χρονών στον Δήμο Παπάγου, όπου υπήρχε μια υπηρεσία, στην οποία έβγαινε απορριμματοφόρο και μαζεύαμε κλαδιά και κορμούς που μαζεύανε οι κηπουροί. Το επάγγελμα του ηθοποιού, προέκυψε 10 χρόνια μετά. Σε αυτό το διάστημα έπαιζα μπάσκετ και έκανα πολλές άλλες δουλειές.

Η υποκριτική ήρθε στα 28 μου. Έκανα κάποια διαφημιστικά πριν και από εκεί μου πρότειναν να ασχοληθώ με την υποκριτική. Εγώ ήμουν πάρα πολύ ντροπαλό παιδί και συνεσταλμένο. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου καθόλου ο χώρος αυτός» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας για το πώς μπήκε στο χώρο της υποκριτικής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Κοψιδάς, αναφέρθηκε φυσικά και στη συμμετοχή του στο Survivor ενώ απάντησε και γύρω από το ενδεχόμενο νέας του συμμετοχής σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό ριάλιτι.

«Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα σε ριάλιτι. Στο συγκεκριμένο που συμμετείχα μου άρεσε πολύ το concept, ήταν πολύ αθλητικό, είχε να κάνει με επιβίωση στη φύση και ήθελα να δοκιμάσω τα όρια μου. Τα περισσότερα ριάλιτι που προβάλλονται δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου. ενώ σχολιάζοντας το νικητή του περσινού Survivor, ο ίδιος δήλωσε ότι θα προτιμούσε να κερδίσει τον τίτλο ο Ηλίας Μπόγδανος.

Τέλος μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο αν και όλοι τον προσεγγίζουν πολύ πιο εύκολα, είναι μόνος του, ενώ αναφερόμενος στα επαγγελματικά του σχέδια αποκάλυψε, πως σκέφτεται σοβαρό το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό καθώς αυτή τη περίοδο δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024