Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασία Τσιλιμπίου - Το κοριτσάκι από Το Νησί επέστρεψε στην τηλεόραση

Αναστασία Τσιλιμπίου – Το κοριτσάκι από Το Νησί επέστρεψε στην τηλεόραση

Ο ρόλος της στη νέα σειρά του MEGA, Κομάντα και Δράκοι, η συνεργασία με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη και ο «αέρας» του εξωτερικού. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νεαρή ηθοποιό, που καθηλώνει με την ερμηνεία της.

Είναι νέα, ταλαντούχα, δημιουργική και πολλά υποσχόμενη. Τη φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού, Κομάντα και Δράκοι, και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο λόγος για την Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η 23χρονη στο σίριαλ, που φέρει την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη, υποδύεται τη Ναυσικά, μια gamer, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της «μητέρας» στην οικογένειά της.

Βρίσκεται στον δικό της ψηφιακό κόσμο, αλλά όλα αλλάζουν όταν μπαίνει στη ζωή της ο Νεκτάριος και την κάνει να καταλάβει πως όλα γύρω της είναι πιο ενδιαφέροντα απ’ ό,τι φανταζόταν.

Από Το Νησί… στο θεατρικό σανίδι και πίσω στην μικρή οθόνη

Την Αναστασία Τσιλιμπίου γνωρίσαμε όταν ήταν παιδάκι. Συγκεκριμένα, το 2007 έπαιξε στη σειρά του Alpha, Για την καρδιά ενός αγγέλου, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Στη συνέχεια συμμετείχε στα 40 Κύματα. Όμως, ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτός της μικρής Μαρίας, στο Νησί, σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Η ηθοποιός ήταν τότε 12 ετών.

«Τη συμμετοχή μου στο Νησί σίγουρα δεν την πήρα δεδομένη αλλά την εκτίμησα και προσπάθησα να αποκομίσω πολλά από αυτή. Δεν εστίασα στη διασημότητα που τη συνόδευε αλλά στο να μάθω πράγματα, να γεμίσω εφόδια και είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος αυτής της δουλειάς», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της στο Vita.

Επίσης, ρόλο είχε και στον Πόλεμο των άστρων το 2010. Παράλληλα, δοκίμασε τις δυνατότητές της και στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση, Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν, που ανέβηκε στο Θέατρο Άλφα.

Στο Λύκειο υπήρχε ένα κενό στη δουλειά της και σκέφτηκε ότι ίσως να μην ακολουθήσει το όνειρό της.

Το 2015 όμως ήρθε η δουλειά στην Τουρκία. Μετακόμισε για μερικούς μήνες στη γειτονική χώρα, καθώς επιλέχθηκε για το ρόλο της σουλτάνας Κιοσέμ στην ομώνυμη σειρά και όλα πήραν το δρόμο τους.

Το 2016 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση, Διονυσιακή Νύχτα, στο Θέατρο Αθηνών και στη διαδικτυακή σειρά μικρού μήκους, Follow The Wind.

Ένα χρόνο αργότερα έπαιξε στη παράσταση, Playing Gods, στο Θέατρο Τέχνης Ασωμάτων και το 2018 στη Λωξάντρα, στο Θέατρο Βεάκη.


Στην μεγάλη οθόνη έχει αφήσει το στίγμα της με τον ρόλο της στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη, Μαζί τα φάγαμε.

Επίσης, στο βιογραφικό της έχει συμμετοχή στην κυπριακή σειρά, Οργή, η οποία έχει προβληθεί και στην Ελλάδα.

Η ίδια δουλεύει συνεχώς. Δεν επαναπαύεται ποτέ και προσπαθεί για το τέλειο αποτέλεσμα.

«Οι γονείς μου ήθελαν να με προστατέψουν, ήταν πάντα δίπλα μου και δεν έζησα ποτέ τίποτα περίεργο. Προσπαθώ να κάνω την ομορφιά να περνάει απαρατήρητη, προτιμώ να με βλέπουν για την τέχνη μου» εξομολογήθηκε η ηθοποιός πρόσφατα σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η συνεργασία μου με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη στο Νησί με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ θέλω να γίνω ηθοποιός».

Με τον ρόλο της Ναυσικάς στη σειρά, Κομάντα και Δράκοι, επιστρέφει στην τηλεόραση και ελπίζουμε να μείνει για πολλά χρόνια.

Πότε θα την απολαμβάνουμε

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί σε επανάληψη. Η σειρά, που ήδη έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:30 στο MEGA.

Η νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου έκανε πρεμιέρα χθες, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που της χάρισε την πρωτιά, με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, η σειρά Κομάντα και Δράκοι επικράτησε του ανταγωνισμού, στη ζώνη μετάδοσής της, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου σημείωσε ποσοστό 21,3%, όσο και στο σύνολο του κοινού όπου κατέγραψε 19,8%, με την κάλυψη να αγγίζει τους 2.129.698 τηλεθεατές.

Εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε και σε επιμέρους γυναικεία κοινά με ποσοστό 32,4%.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά με τον ανταγωνισμό, στη ζώνη μετάδοσης της σειράς, έφτασε τις 6,3 ποσοστιαίες μονάδες στο κοινό 18-54 και 5,7 στο σύνολο του κοινού.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024