Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Λάγκος - «Το Αύριο μας ανήκει έχει γρήγορη εναλλαγή γεγονότων και κρατάει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών»

Κωνσταντίνος Λάγκος – «Το Αύριο μας ανήκει έχει γρήγορη εναλλαγή γεγονότων και κρατάει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών»

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος, με την συνέπεια που τον χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει στην σειρά «Το Αύριο μας ανήκει» που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος είναι από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της υποκριτικής. Με πάρα πολλές συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές ο  Κωνσταντίνος Λάγκος έχει χαράξει το δικό του προσωπικό μονοπάτι στο χώρο.

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος, με την συνέπεια που τον χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει στην σειρά «Το Αύριο μας ανήκει» που προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του MEGA στις 18:40.

Στη σειρά ο Πασχάλης, που υποδύεται ο Κωνσταντίνος Λάγκος, μεγάλωσε με ψυχολογικά προβλήματα τα οποία ενίσχυσε η απόφαση του πατέρα του να τον στείλει για βοήθεια σε ιδρύματα. Ο Πασχάλης δεν εκδηλώνει στο κοινωνικό του περιβάλλον την ψυχική του ιδιαιτερότητα, αντιθέτως ελέγχει τις αντιδράσεις του και δίνει πάντα καλές εντυπώσεις. Έχει μεγαλώσει στη σκιά του μεγαλύτερου αδελφού του, του Στέφανου, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Είναι ερωτευμένος με τη Φανή.

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος μίλησε στο in.gr για τον ρόλο του στη σειρά και την αγάπη του για την υποκριτική.

Μιλήστε μας για τη σειρά «Το Αύριο μας ανήκει» του MEGA στην οποία συμμετέχετε

«Το Αύριο μας ανήκει» είναι μια καθημερινή σειρά που έχει αρκετά γρήγορη εναλλαγή γεγονότων, επικεντρώνεται και συνδυάζει ερωτικές και σε αστυνομικές ιστορίες. Θεωρώ ότι αυτό έχει τη δυνατότητα να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, ιδιαίτερα σε μια καθημερινή σειρά που αυτό είναι πιο δύσκολο να συμβεί.

Ποιος είναι ο ρόλος του Πασχάλη στην πλοκή του έργου;

Ο Πασχάλης που υποδύομαι είναι ένας κομβικός ρόλος που όμως δεν φαίνεται από την αρχή. Είναι ένα νεαρός άνδρας ο οποίος έχει ένα δύσκολο παρελθόν. Έχει πράγματα που τον βασανίζουν προσωπικά και με την οικογένεια του και με γεγονότα που του έχουν συμβεί. Θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τον θάνατο του αδερφού του, ο οποίος σκοτώθηκε σε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα. Εμείς τον συναντάμε στην πλοκή της σειράς όταν με τα χρόνια και με την τριβή έχει ερωτευτεί τη νύφη του, αγαπάει υπερβολικά τον ανιψιό του και τον φροντίζει και προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων του να είναι γιος ενός αστού δημάρχου.

Οι απαγορευμένοι έρωτες είναι πάντα γοητευτικοί στο φακό. Συμβαίνουν τόσο συχνά και στη ζωή;

Όπως φαντάζομαι ξέρουν όλοι όσοι έχουν ζήσει λίγο τη ζωή την καρδιά δεν την κατευθύνεις. Συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε κάποιες φορές. Αν θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας με όσο τον δυνατόν λιγότερες τραγωδίες καλό είναι να έχουμε και πειθαρχία.

Ξεκίνησες την ενασχόλησή σου με την υποκριτική σε πολύ μικρή ηλικία. Ήταν δεδομένο ότι αυτό θα ήταν το επάγγελμά σου;

Την πρώτη μου ταινία μικρού μήκους την έκανα όταν ήμουν οκτώ ετών. Αλλά δεν ήταν δεδομένο ότι θα ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Στα μαθητικά μου χρόνια προετοιμαζόμουν για άλλα πράγματα. Βέβαια στην πορεία επειδή είχα πολλά τέτοια ερεθίσματα είχα το μεράκι. Μου άρεσε να ασχολούμαι με την υποκριτική, να διερωτώμαι τι είναι η τέχνη της υποκριτικής και πώς μπορεί να αναπτυχθεί. Όλη αυτή η διαδικασία με γοήτευε και τελικά με κέρδισε.

Ένα πολύ μεγάλο χόμπι μου είναι η αστροφυσική. Κάτι τελείως διαφορετικό. Μπορεί να φαντάζουν αυτά λίγο περίεργα αλλά ήμουν τριτοδεσμίτης γιατί μου άρεσε το διάβασμα από πολύ μικρός. Θα μπορούσα να ακολουθήσω την θεωρητική κατεύθυνση. Τίποτα δεν πάει χαμένο. Εξακολουθώ να ασχολούμαι με την επιστήμη αλλά όχι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχετε κάνει πολλές δουλειές στην τηλεόραση. Αγαπάτε το μέσο;

Μου αρέσει πάρα πολύ ο φακός, το σινεμά. Είναι από τις αγαπημένες μου ασχολίες και ως θεατής. Επειδή δεν έχω την ευκαιρία να έχω συνέχεια συμμετοχή και δεν έχουμε τεράστια κινηματογραφική παραγωγή, το κάνω με την τηλεόραση. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλει να σνομπάρει οποιαδήποτε δουλειά έχει να κάνει με αυτή την τέχνη. Το θέμα είναι πώς κάνεις κάτι. Αν κάνεις τη δουλειά σου με πειθαρχία και συνέπεια. Δεν νομίζω ότι είναι δόκιμο να σνομπάρουμε οτιδήποτε. Τώρα υπάρχουν πράγματα που γίνονται με λιγότερη και περισσότερη προσοχή όσον αφορά το επίπεδο της παραγωγής. Αλλά αυτό αφορά όλες τις μορφές αυτής της τέχνης. Δεν είναι δεδομένο ότι κάτι που γίνεται στην τηλεόραση είναι χαμηλότερης ποιότητας.

Πώς νιώθετε που έχει επιστρέψει φέτος δυναμικά η μυθοπλασία;

Αυτό ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε. Εννοώ και ότι θα έπεφτε η εγχώρια παραγωγή με την οικονομική κρίση -γιατί φυσικά είναι αρκετά μεγάλη επένδυση μια τηλεοπτική σειρά- και ότι μόλις ομαλοποιούταν κάπως η κατάσταση θα υπήρχε κάποια δραστηριότητα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024