Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Γεωργιάδου - Έχω μείνει απλήρωτη από δουλειά στην τηλεόραση

Μαρία Γεωργιάδου – Έχω μείνει απλήρωτη από δουλειά στην τηλεόραση

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για το νέο επαγγελματικό βήμα, το παιδί της αλλά και τον Στράτο Τζώρτζογλου

Η Μαρία Γεωργιάδου συμμετέχει στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που θα προβληθεί στο ΜEGA.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για το νέο επαγγελματικό βήμα, το παιδί της αλλά και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η Μαρία Γεωργιάδου αναφέρθηκε στους Συμπέθερους από τα Τίρανα λέγοντας: «Έπαιξα στο θέατρο σε αυτή την παράσταση το 2011 και την αγάπησα πάρα πολύ. Για το χιούμορ της, τις όμορφες ανατροπές, το πόσο όμορφα αναφέρεται σε όλα τα ελληνικά ιδιώματα και πόσο αυθόρμητα προκαλεί το γέλιο. Στην παράσταση το ζούσαμε άμεσα αυτό μέσα από το κοινό που ερχόταν αλλά είμαι σίγουρη ότι και η τηλεοπτική διασκευή θα φέρει το ίδιο χαμόγελο στα πρόσωπα των τηλεθεατών. Χάρηκα πάρα πολύ όταν με πήρε ο Μιχάλης Ρέπας και μου το ανακοίνωσα».

Όσον αφορά το γιο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου η ηθοποιός τόνισε: «Ο γιος μου είναι πάντα ο μεγάλος Αλκιβιάδης. Τον αντιμετώπιζα πάντα σαν μεγάλο παιδί που μπορεί να πάρει τη σωστή απόφαση για τον ίδιο. Είμαι κλασικά ελληνίδα μαμά, έχω κάνει όλα αυτά που δεν πρέπει. Όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αμερική χάρηκα γιατί θα κυνηγούσε κάτι που ήθελε πολύ. Ήξερα ότι θα νιώσω την έλλειψη του, έφυγε στα 17, αλλά άξιζε τον κόπο. Είναι στη Νέα Υόρκη. Ανησύχησα με τον κοροναϊό ειδικά στην πρώτη περίοδο που δεν ξέραμε καλά καλά τι είναι. Προσέχει πάρα πολύ, όπως και εγώ. Μπήκε στην πειθαρχία του να προστατευτεί και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ήξερα ότι το παιδί μου έχει την ωριμότητα να προστατευτεί. Εκείνη την περίοδο ανησυχούσα για όλους».

Η Μαρία Γεωργιάδου εξήγησε ότι δεν είναι «η κλασική τροφός μάνα, νομίζω ήταν μια ανάγκη που γεννήθηκε όσο μεγάλωνα και εκπλήρωσε την πιο συμπαθητική πλευρά που βρίσκω σε μένα. Είχα μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη με αποχή από οτιδήποτε έκανα. Αν δεν είχε αυτή την ευτυχισμένη προσμονή θα ήταν πολύ ψυχοφθόρα. Όταν το κάνεις μια προσμονή, το δύσκολο ήταν μέχρι τη στιγμή που ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά. Γιατί υπήρχε περίοδος ανασφάλειας».

«Δεν θέλω να κρίνω κανέναν, εγώ έκανα την επιλογή μου. Αυτό δεν με κάνει σωστή η λάθος. Ο καθένας έχει την επιλογή να αποφασίσει πώς θα είναι η επικοινωνία του με το κοινό και τι θέλει να μοιραστεί» ανέφερε.

«Μου έχει τύχει να μείνω απλήρωτη από δουλειά στην τηλεόραση. Όχι μόνο σε μένα, μια ολόκληρη ομάδα. Εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση. Είναι κρίμα γιατί όλοι εργαστήκαμε ακόμα και απλήρωτοι μέχρι το τέλος καλά» κατέληξε η ηθοποιός.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024