Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας - «Το ότι είχα συνειδητή αποχή από το σεξ ήταν μια σπουδαία απόφαση»

Σπύρος Μπιμπίλας – «Το ότι είχα συνειδητή αποχή από το σεξ ήταν μια σπουδαία απόφαση»

Στην κάμερα του Πάμε Δανάη! μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, κάνοντας στάσεις στις σημαντικότερες στιγμές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής

Στην κάμερα του Πάμε Δανάη μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, διηγούμενος τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του, αλλά και της προσωπικής του ζωής.

«Ο Ζητιάνος»  ήταν μια από τις μεγαλύτερες μου στιγμές στην τηλεόραση, καθώς όταν ξεκίνησα έπαιζα μόνο δραματικούς ρόλους. Η Ελένη Μαβίλη μου άλλαξε την καριέρα με το Χάι Ροκ» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πάμε Δανάη, ενώ διηγήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του «Ζητιάνου».

«Οι σκηνές του θανάτου του παιδιού στον Ζητιάνο μου έφερναν στο νου το θάνατο του πατέρα μου που τον είχα παρακολουθήσει, στιγμή προς στιγμή και τον αναβίωσα μέσα από τον ρόλο μου» είπε ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε επίσης και για τη θεατρική  του πορεία, διηγούμενος συγκεκριμένα για τις περιοδείες στις οποίες συμμετείχε τη δεκαετία του 80, σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, όπου ο ίδιος όπως αποκάλυψε είχε αναλάβει το ρόλο της…ντουντούκας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε ακόμα για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Έχω συνδυάσει το σεξ με την αγάπη. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με το άρπα-κόλλα. Δεν μιλάω για τα Αν μου συνέβη δυο-τρεις φορές στη ζωή μου ήταν μια πολύ κακή στιγμή. Το ότι είχα συνειδητή αποχή από το σεξ ήταν μια πολύ σπουδαία απόφαση. Όταν ξαναήρθε ο έρωτας στη ζωή μου το ξανάρχισα κανονικά.

Δεν έχω μιλήσει σχεδόν ποτέ για την σεξουαλικότητά μου. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αλλάζει ανά πάσα στιγμή γι΄αυτό δεν χρειάζονται οι διαχωρισμοί».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024