Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρις Ροκ - Θετικός στον κοροναϊό ο διάσημος κωμικός - Το μήνυμα του για το εμβόλιο

Κρις Ροκ – Θετικός στον κοροναϊό ο διάσημος κωμικός – Το μήνυμα του για το εμβόλιο

Μέσα από μία ανάρτησή του στο Twitter, ο γνωστός κωμικός ηθοποιός στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κοροναϊό και τον εμβολιασμό.

Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Κρις Ροκ ο οποίος και ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αφήνοντας να εννοηθεί ότι υποφέρει από βαριά συμπτώματα.

«Γειά σας παιδιά μόλις ενημερώθηκα ότι έχω κοροναϊό, πιστέψτε με δεν το θέλετε αυτό» έγραψε ο Κρις Ροκ στο Τwitter, καλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους και τους followers του να εμβολιαστούν.

Λίγο μετά την ανάρτηση του Κρις Ροκ, οι περισσότεροι του ευχήθηκαν περαστικά αν και υπήρξαν ορισμένοι που αναρωτήθηκαν αν είχε εμβολιαστεί για τον κοροναϊό παρά το γεγονός ότι στις δημόσιες τοποθετήσεις του είχε ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον περασμένο Μάιο ο Κρις Ροκ μιλώντας στην εκπομπή The Tonight Show είχε κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson παρόλα αυτά διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Μάλιστα τότε, ο κωμικός δήλωνε πως χρησιμοποίησε την αναγνωσιμότητά του προκειμένου να παρακάμψει την λίστα των πολιτών που μπορούσαν να εμβολιαστούν. «Παράκαμψα την ουρά. Δεν με ένοιαζε. Χρησιμοποίησα την αναγνωσιμότητά μου Τζίμι» έλεγε τότε.

«Είμαι ο Ροκ με τις δύο δόσεις και γι’ αυτό με αποκαλούν Tamborine» είχε πει τότε ο Κρις Ροκ πριν να υποστηρίξει ότι είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ο 56χρονος ηθοποιός είναι από τους πρωταγωνιστές της μάχης κατά του κοροναϊού και είχε, μάλιστα, παρουσιαστεί σε εκδήλωση του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο για να απευθύνει έκκληση για τη χρήση μάσκας.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024