Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωαννίδης – «Θα τα καταφέρουμε κόντρα στον Άρη»

Ιωαννίδης – «Θα τα καταφέρουμε κόντρα στον Άρη»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και στάθηκε στο επόμενο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Άρη (22/9).

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) ο Φώτης Ιωαννίδης έστειλε σύνθημα νίκης για το επόμενο παιχνίδι του «τριφυλλιού» κόντρα στον Άρη (22/9).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι δεν πήγε καλά και η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε από το ματς με τον ΠΑΣ;

«Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς. Ο ΠΑΣ βρήκε το γρήγορο γκολ και αυτό είναι αλήθεια πως μας σόκαρε. Φανήκαμε απροετοίμαστοι να διαχειριστούμε την κατάσταση. Γενικότερα όμως δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε και δυστυχώς αργήσαμε να βρούμε το ρυθμό μας».

Σας δυσκόλεψε ο τρόπος που αγωνίστηκε ο αντίπαλο ειδικά στο β’ μέρος;

«Είναι κάτι το οποίο περιμένουμε να συμβεί. Θα υπάρξουν κάποιες ομάδες που θα μας αντιμετωπίσουν με αμυντικό προσανατολισμό. Ειδικά αν σκοράρουν στην αρχή , μετά θα παίξουν κλειστά ώστε να μπλοκάρουν οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας από εμάς. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες ,ώστε να μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που θα μας δημιουργούν».

Ενόψει του ματς με τον Άρη τι έχεις να πεις;

«Αρχικά θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά και χάσαμε από τον ΠΑΣ. Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε και να πάμε στην έδρα του Άρη να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε σήμερα (σ.σ χθες). Μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα πρέπει να έχουμε καλύτερη εικόνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι διαφορετικός αυτός ο αγώνας, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα τα καταφέρουμε».

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024