Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του OPEN Weekend ο Μιθριδάτης αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Μαρινέλλα αλλά και για εάν θα ξαναδούμε τα Ημισκούμπρια μαζί.

Η συνεργασία με την Μαρινέλλα

«Στο είδος που παίζω, που είναι το χιπ χοπ, η βάση της μουσικής είναι να δανείζεται στοιχεία από άλλα κομμάτια και άλλα είδη και να τα μετατρέπει σε κάτι διαφορετικό και καινούργιο. Στο αυθεντικό κομμάτι, η Μαρινέλλα απευθύνεται στο αμόρε της και λέει τι θα έκανε για αυτό. Εγώ το έχω προσεγγίσει διαφορετικά, απευθύνομαι στο κοινό, στους έρωτες και στον ίδιο μου τον εαυτό. Οπότε είναι τελείως διαφορετικό. Δεν ήταν ακριβώς συνεργασία ούτε συνεργάστηκα με την Μαρινέλλα, καθώς χρησιμοποίησα την αυθεντική της φωνή από το ηχογράφημα, αλλά πήρα την ευλογία της».

«Δεν νομίζω ότι θα γίνονταν ξανά ένα τα Ημισκούμπρια»

«Δεν νομίζω ότι θα γίνονταν ξανά ένα τα Ημισκούμπρια γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικά για μένα που, όπως σεβόμαστε την αρχή και την πορεία τους, πρέπει να σεβαστούμε και το φινάλε τους. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη διάλυση, απλά θεωρώ ότι έκλεισε ένας κύκλος. Σταματήσαμε να συνεργαζόμαστε τα μέλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα Ημισκούμπρια δεν προχωρούν. Μπορεί να μη συνεχίζουν να δημιουργούν καινούργιο υλικό, αλλά έχουν τόσο υλικό που ο άλλος μπορεί να τα ακούει για πάντα» πρόσθεσε στην συνέντευξη του.
Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο