Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς – Η μυστηριώδης Αντιγόνη και το μυστικό που κρύβει αλλάζει τα δεδομένα

Η Γη της Ελιάς – Η μυστηριώδης Αντιγόνη και το μυστικό που κρύβει αλλάζει τα δεδομένα

Το σημερινό επεισόδιο φέρνει νέες ανατροπές

Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη πάθος, δραματικές εξελίξεις και αλλεπάλληλες ανατροπές μας επιφυλάσσει «Η Γη της Ελιάς» η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου που προβάλλεται στο MEGA και έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Από την Κυριακή έως την Πέμπτη στις 21.00, τα συναρπαστικά επεισόδια της Γης της Ελιάς γεμίζουν τις νύχτες μας με σασπένς, έρωτα και δράμα.

Από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, «Η Γη της Ελιάς» θα μας δώσει απαντήσεις για αυτά τα ερωτήματα – αλλά θα μας δημιουργήσει αμέτρητα ακόμα.

Επεισόδια 19 + 20 (Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου)

Ο Στάθης κι η Ιουλία εκμεταλλεύονται την απουσία του Ισίδωρου και περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι. Η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα να κρύβεται κάποιος άλλος πίσω από το διπλό φονικό, ενώ ο Νικόλας προειδοποιεί τον Φίλιππο να προσέχει γιατί οι Καπερνάροι μπορεί να του την έχουν φυλαγμένη. Η Αθηνά γκρινιάζει στον Ισίδωρο για τις πρωτοβουλίες που παίρνει η Ιουλία στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος την αγνοεί. Ο Αλέξης εμφανίζεται, δήθεν τυχαία, στο σούπερ μάρκετ όπου δουλεύει η Μυρτάλη και, εν αγνοία της, τη φωτογραφίζει. Ο Λυκούργος πηγαίνει σε γραφολόγο, προκειμένου να πιστοποιήσει τη γνησιότητα της ιδιόχειρης διαθήκης. Ο Αποστόλης ανακαλύπτει πως η Άννα έχει μπλέξει με τον Δημήτρη κι απαιτεί να το λήξει εδώ και τώρα. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει μια φωτογραφία της μητέρας της Αθηνάς και ζητάει να μάθει περισσότερα γι’ αυτή τη γυναίκα.

Ο Στέφανος, εκνευρισμένος, ζητά από τον Φίλιππο να μαζέψει τη Χάιδω και να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά του. Ο Φίλιππος είναι συγκαταβατικός και τον διαβεβαιώνει ότι κι ο ίδιος θέλει να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας. Η Ιουλία πείθει τη Μυρτάλη να σταματήσει τη δουλειά στο σούπερ μάρκετ και τη διαβεβαιώνει ότι θα τη στηρίξει οικονομικά. Στο μεταξύ, καταφθάνει στην Αρεόπολη η καινούργια αγροτική γιατρός, η Αντιγόνη. Είναι άγνωστη, αλλά δείχνει ότι κρύβει κάποιο μυστικό… Η Αρετή έχει αρχίσει να φέρεται καλύτερα στη Μυρτάλη. Όταν, όμως, η Βασιλική εκφράσει τη γνώμη της στη μητέρα της, εκείνη της επιτίθεται με τον πιο σκληρό τρόπο. Πληγωμένη η Βασιλική, μαζεύει λίγα ρούχα και φεύγει, κρυφά, από το σπίτι. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο ελαιοτριβείο και κάνει μια πρώτη επαγγελματική επαφή με όλη την οικογένεια Βρεττάκου. Εκεί βρίσκεται και η Αθηνά, που προσπαθεί να της δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Η Άννα εξομολογείται στην Ευτυχία πως η σχέση της με τον Δημήτρη έχει προχωρήσει. Ο Στάθης, η Αρετή και ο Στέφανος ανησυχούν για την απουσία της Βασιλικής, ενώ η Μυρτάλη βρίσκει ένα σημείωμά της…

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024