Δεν είναι όλα τα ζώδια ικανά να προχωρήσουν άμεσα στο μέλλον. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάποια παθαίνουν προσκόλληση με παρελθοντικά γεγονότα και τα κάνει να νιώθουν άσχημα και να μην προχωράνε εύκολα.

Ωστόσο εκείνα που βλέπουν συνέχεια φιλόδοξα και προς το μέλλον είναι τα παρακάτω…

Κριός

Βιάζεται πάρα πολύ και δεν προλαβαίνει καθόλου να ασχοληθεί με το παρελθόν. Έχει τόσες υποχρεώσεις γενικά, που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε είναι να κολλάει σε μη παραγωγικές καταστάσεις και αναμνήσεις. Δε θέλει να σκέφτεται το παρελθόν γιατί είναι ζώδιο που του αρέσει να εξελίσσεται και να αποβλέπει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Τοξότης

Είναι περιπετειώδης όχι μόνο στο πλαίσιο ότι του αρέσει να πηγαίνει διακοπές συνέχεια. Είναι περιπετειώδης και στο πλαίσιο ότι αφήνει το παρελθόν πίσω και είναι πάντα φιλόδοξος για το μέλλον του. Θεωρεί το μέλλον την επόμενη εξέλιξη ή το επόμενη βήμα της εξέλιξής του και αυτό τον καθιστά άψογο στο να προσαρμόζεται.

Αιγόκερως

Για το ζώδιο αυτό σημασία έχει το περιεχόμενο και η χρησιμότητα μιας κατάστασης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν θέλει να προχωρήσει γενικά, θα προχωρήσει χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Είναι υπεραναλυτικός, οπότε αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι αν αποφασίσει να πάει παρακάτω, αυτό θα είναι μια κατάσταση που ήδη έχει σκεφτεί και ανάλυση νωρίτερα. Το κάνει ωστόσο άμεσα και χωρίς να σκέφτεται το παρελθόν του.

Υδροχόος

Δεν του αρέσει να κοιτάει πίσω. Θεωρεί ότι θα τον κρατήσει επίσης πίσω από το να εξελιχθεί και ότι είναι κάτι που κάνει μεγάλο κακό στην προσωπική του πρόοδο και ανάπτυξη. Θέλει να πετύχει και για αυτό προχωράει παρακάτω. Δεν είναι το ζώδιο που θα κλάψει ή θα συγκινηθεί εύκολα σκεπτόμενο κάποια παρελθοντικά γεγονότα. Ζει στο «τώρα» και θέλει να χτίσει το «αύριο με μεγάλη προσοχή και προσήλωση. Οι φιλοδοξίες του θα του εξασφαλίσουν ένα μέλλον που θα τον καλύπτει σε όλους τους τομείς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο