Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος «λύγισε» μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής ενός ανθρώπου που πάλεψε από παιδί με τον θάνατο και βγήκε νικητής.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κόκκινο, ο οποίος στα 3 του μόλις χρόνια χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυαλού των οστών.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στην εκπομπή «Όλα Γγκουντ» ξόδεψε όλα τα χρόνια της παιδικής του ηλικίας στα νοσοκομεία δίνοντας με σθένος μία τιτάνια μάχη, που στο τέλος κατάφερε να κερδίσει.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας και το γεγονός μνημόνευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαριάννα Βαρδινογιάννη καθώς ήταν από τα πρώτα παιδιά που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση στην Ογκολογική Μονάδα «Παίδων».

Το μήνυμα του Παναγιώτη

Σήμερα, το μήνυμα που θέλει να περάσει σε όλους είναι να μην στερηθεί από κανένα παιδί η δυνατότητα να ζήσει και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό  είναι η δωρεά μυελού των οστών.

Ακούγοντας τον Παναγιώτη να μιλά ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του. «Παναγιώτη είμαι πολύ περήφανος που σε γνώρισα» είπε…

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο