Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχέση από απόσταση - Με αυτούς τους τρόπους μπορεί να κρατήσει

Σχέση από απόσταση – Με αυτούς τους τρόπους μπορεί να κρατήσει

Εσείς ξέρετε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε για να μην χάσετε το άλλο σας μισό;

Η σχέση από απόσταση είναι ένα ζήτημα που προβληματίζει πολλά ζευγάρια. Άνθρωποι αγαπιούνται και θέλουν να είναι μαζί αλλά τα χιλιόμετρα δεν τους το επιτρέπουν.

Μάλιστα, θεωρούν μάταιο το να προσπαθήσουν να έχουν κάτι ενώ βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις ή χώρες. Υπάρχει λύση; Μα φυσικά.

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας τα πράγματα έχουν γίνει πιο εύκολα. Αρκεί οι δύο πλευρές να έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν και να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Αν και εσείς ανήκετε στους ερωτευμένους που το άλλο σας μισό είναι μακριά σας έχουμε μερικά μυστικά για το πώς μπορεί να διαρκέσει η σχέση σας. Ποια είναι αυτά;

Φροντίτε να υπάρχει κάτι για το οποίο ανυπομονείτε

Αυτό που καταστρέφει κάθε σχέση είναι το ερώτημα «αξίζει να περιμένω;» ή το «νιώθει ακόμη για μένα όπως άλλοτε;». Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, πρέπει να υπάρχει ένα ραντεβού, μία συνάντησή σας που να την περιμένετε και οι δυο.

Προσπαθήστε να βρείτε ο ένας δουλειά στην πόλη του άλλου, να πάτε μαζί διακοπές. Πρέπει να νιώθετε πως εξελίσσεστε προς κάποια κατεύθυνση.

Μην κάνετε υποθέσεις και μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα

Λόγω της απόστασης είναι φυσικό να κάνετε διάφορες υποθέσεις, να βγάλετε συμπεράσματα και να κρίνετε. Όλα αυτά όμως είναι λίγο υπερβολικά.

Μην ζηλεύετε με το παραμικρό, μην κάνετε σκηνές και μην γίνεστε παρανοϊκοί. Οι φίλοι της ή οι φίλες του αντίστοιχα δεν είναι απειλή. Επίσης, αν ένα βράδυ δεν στείλει «καληνύχτα» δεν σημαίνει πως ήταν με άλλον ή άλλη. Αν κάνετε διάφορες σκέψεις είναι καλύτερα να ρωτήσετε τον/την αγαπημένο/η σας γι’ αυτό που σας απασχολεί.

Κάντε την επικοινωνία σας προαιρετική

Μην βάζετε πρόγραμμα στο πότε θα μιλήσετε. Η επικοινωνία πρέπει να είναι αυθόρμητη. Να μιλάτε ο ένας στον άλλο όποτε και όταν θέλετε. Αν πρέπει να περάσουν μια δυο μέρες και να μην μιλήσετε, ας γίνει έτσι. Μπορεί να έχετε δουλειές ή να θέλετε να ηρεμήσετε.

Αν προσπαθήσετε να εκβιάσετε την επικοινωνία σας μπορεί ο ένας από τους δύο να πιεστεί, να νιώσει εγκλωβισμένος και να αρχίσετε να τσακώνεστε.

Τέλος, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να λέτε ψέμματα. Το γεγονός πως ο άλλος είναι μακριά δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τον παραμυθιάζετε. Η ειλικρίνεια είναι πάνω απ΄όλα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024