Η Μπέττυ Νικολέση μίλησε για τις αποκαλύψεις που έκανε πρόσφατα σχετικά με ένα δύσκολο περιστατικό που έζησε στον επαγγελματικό χώρο στο παρελθόν.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό πρωταγωνιστή όταν έπαιζαν μαζί.

Μιλώντας στην Μπέττυ Μαγγίρα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχτηκε πολύ επικριτικά μηνύματα. «Με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο και μου διάβασε κάποια σχόλια που γράφτηκαν σε σχέση με τη συνέντευξη που έδωσα. Όχι ότι με πείραξε προσωπικά, απλά απορώ αντί να ασχολούμαστε με το γιατί συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο χώρο με το πώς μπορούμε να διαπαιδαγωγήσουμε τα παιδιά μας – είτε κορίτσια είτε αγόρια – να μη δέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές, ασχολούμαστε με το γιατί τώρα» είπε η ίδια.

«Έγραψαν: τώρα που σε έχουνε ξεχάσει όλοι, βγήκες και μιλάς – τώρα που δεν σε θέλει κανένας να σε… –  τώρα θυμήθηκες που σε παρενόχλησαν… δεν μπορείτε να φανταστείτε, είναι τρομερό. Δεν προσπαθώ να το παίξω drama queen. Bλέπω όλο αυτό τον καιρό τις κυρίες που τόλμησαν και βγήκαν και κατήγγειλαν πολύ σοβαρότερα πράγματα από μένα – με την έννοια ότι τα πράγματα προχώρησαν σε πράξεις ποινικά κολάσιμες – πώς θυματοποιούνται από τα σχόλια των διαφορών. Το λυπηρό είναι ότι τα περισσότερα σχόλια είναι από άντρες. Είναι σεξιστικά» συνέχισε η ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο