Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια - Πως θα ρίξετε στο κρεβάτι έναν άνδρα Παρθένο;

Ζώδια – Πως θα ρίξετε στο κρεβάτι έναν άνδρα Παρθένο;

Ο άνδρας Παρθένος είναι μετριοπαθής και σχολαστικός στη σχέση του

Ο άνδρας Παρθένος έχει θεωρηθεί ο αιώνιος εργένης, αυτός που αποφεύγει την προχειρότητα στις σχέσεις του και τα ερωτικά καμώματα. Υπάρχει η θεωρία ότι οι άνδρες Παρθένοι χρειάζονται το δικό τους προσωπικό χώρο. Μπορεί να μετατρέψει το σπίτι του σε απόρθητο φρούριο, όπου όλα δουλεύουν ρολόι και τα πράγματα του είναι τέλεια τοποθετημένα. Αν αποδεχτείτε τον καθημερινό του ρυθμό, θα έχετε έναν αφοσιωμένο σύντροφο που ζευγαρώνει συνήθως για μια ζωή. Μπορεί να είναι αναλυτικός και αδυσώπητα τελειομανής, αλλά οι καλές ποιότητες του χαρακτήρα του είναι η εντιμότητα, η σταθερότητα και η ευγένεια.

Ο παρθένος στο σεξ

Αντίθετα με τα όσα δηλώνει το όνομα του ζωδίου του ο άντρας Παρθένος μόνο άβγαλτος και ντροπαλός δεν είναι στο σεξ. Αντιθέτως, θεωρείται ιδιαιτέρως σεξουαλικό άτομο, το οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα και την υγιεινή, πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια. Ο άντρας Παρθένος είναι ανοικτός σε νέες προτάσεις και από την στιγμή που θα ξεπεράσει τα ταμπού του, μπορεί να γίνει εξπέρ του είδους, τελειοποιώντας τις ικανότητές του στο κρεβάτι. Κάνει πάντα σεξ με αντισύλληψη, αφού φοβάται για την υγεία του και φροντίζει να διαχωρίζει το σεξ από την αγάπη.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024