Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλά για την Ιουλία και το ευφάνταστο κομπλιμέντο του Πατσίνο

Η Γη της Ελιάς – Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλά για την Ιουλία και το ευφάνταστο κομπλιμέντο του Πατσίνο

Το Μιλάνο, η μόδα και η Μανιάτισσα που έχει κλέψει την καρδιά του Πασχάλη Τσαρούχα

Μικρό κορίτσι, η Αντιγόνη Κουλουκάκου λάτρευε το μπαλέτο, αλλά το όνειρό της ήταν να σπουδάσει διπλωμάτης.

Αυτό την οδήγησε να πάει στην Ιταλία. Εκεί, ερωτεύεται, αλλά βιώνει απογοήτευση και, για να την ξεπεράσει, ξεκινά να παρακολουθεί κάποια σεμινάρια σε δραματική σχολή.

Τα βήματά της λόγω και της ιδιαίτερης μεσογειακής ομορφιάς της, θα την οδηγήσουν κάποια στιγμή και σε μεγάλα catwalk πριν την γνωρίσουμε στους τηλεοπτικούς της ρόλους, αρχικά με guest εμφανίσεις στην Ιταλία και στην συνέχεια στην Ελλάδα.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Γης της Ελιάς» έδωσε συνέντευξη στο Queen.gr και αποκάλυψε αρκετές πτυχές της καριέρας και της ζωής της. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμμετοχή της στο σήριαλ του Mega, αλλά και τον καταλυτικό ρόλο της Ιουλίας, τον έρωτα του Στάθη (Πασχάλη Τσαρούχα).

Αναδημοσιεύουμε απόσπασμα της συνέντευξης:

Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες του παρελθόντος, κάποια στιγμή σας προέκυψε και το modelling. Ποια ήταν η πιο ωραία σας εμπειρία από τον σκληρό χώρο της μόδας;

Είναι μια εμπειρία πολύτιμη για εμένα και είμαι ευγνώμων για όλη τη διαδρομή μου στο χώρο αυτό! Για τους ανθρώπους που γνώρισα, τις κουλτούρες και τα μέρη που επισκέφτηκα, με δίδαξαν πολλά. Η πιο πρόσφατη εμπειρία μου, ήταν όταν σε μια φωτογράφηση, ένιωσα για λίγο την αύρα και την ενέργεια της Coco Chanel και αισθάνθηκα ως μούσα του οίκου!

Αληθεύει πως ακόμη και ο μέγας Al Pacino σας έκανε κολακευτικό σχόλιο για την εμφάνισή σας;

Για το όνομά μου… λογοπαίγνιο της τραγωδίας «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, « ότι είμαι μια ζωντανή τραγωδία και πολύ όμορφη ως τραγωδία» σε ελεύθερη μετάφραση». (γέλια)

Ποιο είναι το πιο παράτολμο πράγμα που έχετε κάνει στην ζωή σας και είτε το έχετε μετανιώσει ή ακόμη αισθάνεστε περήφανη που το τολμήσατε; Είναι γενικά ο φόβος μια άγνωστη λέξη για εσάς;

Παλιότερα πίστευα πως δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν! Στη πορεία κατάλαβα πως ο φόβος είναι ένας πολύ όμορφος και δημιουργικός σύμμαχος και γίναμε φίλοι! Η φοβία είναι το πρόβλημα… Οτιδήποτε σε κάνει δυσλειτουργικό, ναι με τρομάζει!

Με την εμπειρία που έχετε στην ιταλική τηλεόραση γιατί δεν μείνατε μόνιμα στο Μιλάνο όπου σπουδάσατε;

La vita è bella! Η ζωή είναι όμορφη, είναι αγαπημένη μου φράση και την πιστεύω πολύ. Πορεύομαι με αυτό ως γνώμονα! Να βλέπω θετικά και στα δύσκολα, ή ακόμα και να κάνω τα αρνητικά θετικά! Είναι, όμως, και απρόβλεπτη η ζωή. Ούτε και εγώ πίστευα ότι θα επιστρέψω. Αλλά να που είμαι εδώ, ζω και απολαμβάνω το σήμερα!

Ας πάμε στην Γη της ελιάς. Η μανιάτισσα ευαίσθητη Ιουλία θα γίνει ίσως ο καταλύτης των εξελίξεων σε ό τι αφορά την Μυρτάλη που παλεύει να μάθει την αλήθεια;

Η Ιουλία αγαπάει την Μυρτάλη ανιδιοτελώς και θα κάνει ό,τι μπορεί, όπως θα έκανε μια μάνα για το παιδί της. Τώρα, ειδικός για να μας αποκαλύψει είναι μόνο η Βάνα Δημητρίου που γράφει το σενάριο, γιατί είμαστε όλοι δικά της παιδιά!

Θα καταφέρει να αποφύγει μια σχέση που μπορεί να είναι και επικίνδυνη με τον νεανικό της έρωτα τον Στάθη; Θα υπερισχύσει η ηθική της;

Τα χείλη μου είναι σφραγισμένα, καρδιά και λογική, και τα δυο έχουν μια ηθική. Δεν ξέρω. Ένας πόλεμος ανάμεσα τους υπάρχει, συναισθηματικά μιλώντας.

Με ποια συμπρωταγωνίστρια της σειράς αναπτύξατε μια φιλική ιδιαίτερη σχέση και την θαυμάζετε;

Δε θα ήθελα να ξεχωρίσω καμία, γιατί όλες οι γυναίκες της σειράς είναι ιδιαίτερα και αγαπημένα πλάσματα. Με την Άντζελα Γκερέκου (που υποδύεται την Αθηνά), έχουμε κοινή αγάπη την Ιταλία που μας ενώνει και λέμε ιστορίες.

Στη Στέλλα Φυρογένη (που υποδύεται την Χάιδω) αγαπώ το πάθος της. Η Λυδία Κονιόρδου είναι… χείμαρρος.

Στη Δώρα Χρυσικού θαυμάζω την πειθαρχία της. Η Αφροδίτη Λιάντου, είναι η χαρά της ζωής.

Αγαπώ όλες τις γυναίκες της σειράς και τις θαυμάζω ανεξαρτήτως ηλικίας και θα ήθελα να ξέρετε ότι αυτή η σειρά έχει πολλές ταλαντούχες γυναίκες και πίσω από την κάμερα!

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024