Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Met Gala 2021 - Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στα «Όσκαρ της μόδας»

Met Gala 2021 – Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στα «Όσκαρ της μόδας»

Το Met Gala επέστρεψε και τα φλας πήραν φωτιά στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης

Γεμάτο πολυτέλεια, δημιουργία, μόδα, αίγλη και πολλά φλας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου το Met Gala, το κορυφαίο fashion event που οργανώνει το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Το Met Ball ή Met Gala, είναι μία φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία συναντώνται εκπρόσωποι της μόδας, του αθλητισμού και των τεχνών για να γιορτάσουν και να στηρίξουν την έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Είναι η αντίστοιχη βραδιά των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αλλά στον κόσμο της μόδας.

Το φετινό κεντρικό θέμα του Met Gala είναι η αμερικάνικη μόδα.

Με το Met Gala 2021 γιορτάστηκαν τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ινστιτούτου Κοστουμιών με θέμα «In America: A Lexicon of Fashion» (Στην Αμερική: Ένα Λεξικό της Μόδας) και τιμήθηκαν όλοι εκπρόσωποι της αμερικανικής μόδας.

Η έκθεση «Στην Αμερική: Ένα Λεξικό της Μόδας» είναι μέρος αφιερώματος αποτελούμενου από δύο μέρη. Το δεύτερο μέρος που θα εγκαινιαστεί στις 5 Μαΐου 2022 με ένα δεύτερο Met Gala, θα έχει τίτλο «In America: An Anthology of Fashion» (Στην Αμερική: Μία Ανθολογία της Μόδας).

Ο Άντριου Μπόλτον, επιμελητής του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET), δήλωσε σχετικά στη Vogue:

«Πραγματικά πιστεύω ότι η αμερικάνικη μόδα βρίσκεται σε περίοδο αναγέννησης. Νομίζω ότι ιδίως οι νέοι σχεδιαστές, βρίσκονται στην πρωτοπορία των συζητήσεων σχετικά με τη διαφορετικότητα, την ένταξη, τη βιωσιμότητα και τη συνειδητή δημιουργικότητα, πολύ περισσότερο από τους Ευρωπαίους ομολόγους τους, ίσως με εξαίρεση των βρετανών σχεδιαστών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα των καλεσμένων δεν ανακοινώνονται δημόσια και η λίστα έχει πάντα την έγκριση της «σιδηράς κυρίας» της μόδας, Άννα Γουίντουρ.

Το λαμπερό κόκκινο χαλί

Φέτος λόγω των οδηγιών για την πανδημία, στο κόκκινο χαλί παραβρέθηκαν λιγότεροι προσκεκλημένοι, που ωστόσο έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024