«Ότι θα ξενυχτούσα για σένα μετά από τόσα χρόνια, δεν το περίμενα!», είπε πειρακτικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ο γιος μου μού έχει αλλάξει τη ζωή. Επαγγελματικά, συναισθηματικά… Το καταλαβαίνει και ο Σάββας, και όσοι έχουν παιδιά. Πάντα ήθελα να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια, περίμενα το σωστό timing, τον σωστό άνθρωπο…».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρίσκεται στην Αμερική εδώ και 13 χρόνια.

«Αυτό που με έκανε να φύγω ήταν ότι ήθελα επαγγελματικά να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να κάνω κάτι σε πιο international επίπεδο. Δεν ήξερα ότι θα έμενα τόσα χρόνια στην Αμερική. Ήρθα να ψάξω και να ψαχτώ. Μου έδινα δύο χρόνια. Είπα στον εαυτό μου “έκλεισα μία μικρού μήκους ταινία”, που πήγε σε φεστιβάλ, οπότε είπα ότι μπορώ να κάνω κάτι εδώ πέρα. Στη συνέχεια άρχισα να κλείνω περισσότερες δουλειές».

Πλέον οι παραγωγοί τον ρωτούν από ποιο μέρος της Ευρώπης είναι. Η προφορά του είναι τόσο καλή, που υποδύεται ρόλους που συνήθως μένουν στην Αμερική, την Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες.

Φέτος το καλοκαίρι παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε στην ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας.

«Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία να δουλεύεις με τον Αντόνιο Μπαντέρας», δήλωσε και πρόσθεσε ότι η μεταμόρφωση της Θεσσαλονίκης ως Μαϊάμι ήταν εκπληκτική.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο