Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Βασιλόπουλος – Η ζωή στην Αμερική και η συνεργασία με τον Αντόνιο Μπαντέρας

Χρήστος Βασιλόπουλος – Η ζωή στην Αμερική και η συνεργασία με τον Αντόνιο Μπαντέρας

Ο αγαπημένος ηθοποιός ζει μόνιμα πλέον στο Λος Άντζελες και... ξαγρύπνησε για να μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη για την οικογένειά του, αλλά και τους ρόλους του στην Αμερική.

«Ότι θα ξενυχτούσα για σένα μετά από τόσα χρόνια, δεν το περίμενα!», είπε πειρακτικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ο γιος μου μού έχει αλλάξει τη ζωή. Επαγγελματικά, συναισθηματικά… Το καταλαβαίνει και ο Σάββας, και όσοι έχουν παιδιά. Πάντα ήθελα να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια, περίμενα το σωστό timing, τον σωστό άνθρωπο…».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρίσκεται στην Αμερική εδώ και 13 χρόνια.

«Αυτό που με έκανε να φύγω ήταν ότι ήθελα επαγγελματικά να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να κάνω κάτι σε πιο international επίπεδο. Δεν ήξερα ότι θα έμενα τόσα χρόνια στην Αμερική. Ήρθα να ψάξω και να ψαχτώ. Μου έδινα δύο χρόνια. Είπα στον εαυτό μου “έκλεισα μία μικρού μήκους ταινία”, που πήγε σε φεστιβάλ, οπότε είπα ότι μπορώ να κάνω κάτι εδώ πέρα. Στη συνέχεια άρχισα να κλείνω περισσότερες δουλειές».

Πλέον οι παραγωγοί τον ρωτούν από ποιο μέρος της Ευρώπης είναι. Η προφορά του είναι τόσο καλή, που υποδύεται ρόλους που συνήθως μένουν στην Αμερική, την Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες.

Φέτος το καλοκαίρι παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε στην ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας.

«Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία να δουλεύεις με τον Αντόνιο Μπαντέρας», δήλωσε και πρόσθεσε ότι η μεταμόρφωση της Θεσσαλονίκης ως Μαϊάμι ήταν εκπληκτική.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024