Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο νέος ρόλος και η συνεργασία με την μητέρα του

«Σε αυτή τη συνθήκη στους λόγους του «ναι» ήταν το καστ, ήταν η στιγμή. Μία περίοδο δεν είχε κάτι η τηλεόραση να μου δώσει. Τώρα ήταν μια πολύ καλή στιγμή. Ηταν ένα καστ που με αφορά να είμαι δίπλα του. Το κομμάτι της συνεργασίας με τη μαμά μου έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτή τη συνθήκη παίζοντας αυτούς τους ρόλους. Πραγματικά απορώ με την εμπιστοσύνη που μου έδειχνε η μαμά μου».

Το Survivor και ο γάμος

«Μου είχαν ξάνει πρόταση για το Survivor. Δε θα το σκεφτόμουν γιατί δε θα μπορούσα να στηρίξω τέτοια έκθεση για χάρη του παιχνιδιού. Παίζω σπίτι με τη σύντροφό μου και τον γιο μου. Γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε και μπορούν να καταλάβουν την τρυφερότητα που το χρησιμοποιώ. Αλλιώς γυναίκα μου είναι ένα statement που τοποθετεί τον σύντροφό σου σε μία δεδομένη περιοχή. Θα δούμε γάμο και βάφτιση. Έχουμε παιδί, προχωράει η ζωή. Δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν τελικά η τελετή».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο