Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες - Το βίντεο με τον μικρό Σέργιο πριν τον τρίτο κύκλο

Άγριες Μέλισσες – Το βίντεο με τον μικρό Σέργιο πριν τον τρίτο κύκλο

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, Άγριες Μέλισσες με αφορμή και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προχώρησε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Καταιγιστικές αναμένεται οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, με την τρίτη σεζόν,  η σειρά να μεταφέρεται χρονικά στο 1967 και στην περίοδο της Χούντας.

Το Διαφάνι θα διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο, ενώ το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα φέρει για μία ακό­μη φορά μεγάλες ανατροπές στις ζωές όλων των ηρώων.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Δημήτρης Γκότσόπουλος, τη Δευτέρα, με αφορμή και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προχώρησε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο χαριτωμένο video που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός Λάμπρος βλέπουμε τον μικρό Σέργιο, ο οποίος αποκαλύπτει πως “το έσκασε από το μάθημά του” για να μας ανακοινώσει ότι 27 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Άγριες Μέλισσες.

Δείτε παρακάτων την σχετική ανα΄ρτηση που έκανε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Η θυσία του Λάμπρου για την Ελένη

Η Ελένη με τον Λάμπρο, στις Άγριες Μέλισσες, έχουν αφήσει πίσω το παρελθόν και μπορούν και πάλι να χτίσουν και να διεκδικήσουν την όμορφη ζωή που τόσο αξίζουν. Μετά την ημέρα του πραξικοπήματος, όμως, η ζωή τους αλλάζει για πάντα.

Η ευτυχία της Ελένης με τον Λάμπρο δεν θα κρατήσει για πολύ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού MYTV για τις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη θα βρεθεί γι’ ακόμα μία φορά στο επίκεντρο των γεγονότων εξαιτίας του Ακύλα Μεγαρίτη.

Ο Ακύλας έρχεται με ισχυρή ατζέντα, βάζοντας στο στόχαστρο και τις αδελφές Σταμίρη. Ο Λάμπρος, με την έλευση της δικτατορίας και του Ακύλα στο χωριό, θα έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος.

Ενώ όλα όσα ονειρευόταν για το υπόλοιπο της ζωής του με την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες έμοιαζαν τόσο κοντινά, ξαφνικά θα μοιάζουν με μακρινό όνειρο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024