Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο - Έχει «χτυπήσει» και στην Μεταμόρφωση ένας εκ των δραστών;

Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο – Έχει «χτυπήσει» και στην Μεταμόρφωση ένας εκ των δραστών;

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πιθανοί δράστες της ληστείας θεωρούνται ένας δραπέτης αντιεξουσιαστής και έναν ποινικός

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται δύο άνδρες, γνώριμοι από… παλιά στις αρχές, οι οποίοι θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τη ληστεία που έγινε σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Τρίτης (14/09).

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πιθανοί δράστες της ληστείας θεωρούνται ένας δραπέτης αντιεξουσιαστής και έναν ποινικός.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα μελετώντας ληστείες από το συγκεκριμένο δίδυμο ανδρών -οι οποίοι φέρεται να γνωρίστηκαν στις φυλακές- σε Κουκάκι, Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση.

Ένας εκ των δραστών είχε «χτυπήσει» και στη Μεταμόρφωση;

Την ίδια στιγμή, νεότερες πληροφορίες θέλουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Αρχών έχει μπει ένας αντιεξουσιαστής, δραπέτης φυλακών, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία σε τράπεζα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο δράστης που έχει το σακίδιο στην φωτογραφία, φέρεται να συνδέεται με συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει αποδράσει από τις φυλακές στις αρχές Αυγούστου.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είναι και ο δράστης ληστείας που έγινε στα μέσα Αυγούστου του 2021, λίγες μέρες μετά την απόδρασή του, στην Μεταμόρφωση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024