Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η Αλάνις Μόρισετ - «Ήταν όλοι τους παιδόφιλοι»

Συγκλονίζει η Αλάνις Μόρισετ – «Ήταν όλοι τους παιδόφιλοι»

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια, Αλάνις Μόρισετ αποκαλύπτει στις πιο σκοτεινές πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Μια συγκλονιστική προσωπική ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αλάνις Μόρισετ, αποκαλύπτοντας ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης σε ηλικία 15 ετών.

Όπως η ίδια παραδέχτηκε χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια, αναφέρεται στις πιο σκοτεινές πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Η ταινία με τίτλο «Jagged» περιλαμβάνει μια συνέντευξη της 47χρονης Αλάνις Μόρισετ, στην οποία η ίδια αποκαλύπτει ότι πολλοί άνδρες έκαναν σεξ μαζί της όταν ήταν 15 ετών, και ήδη γνωστή ποπ σταρ στον Καναδά.

«Χρειάστηκαν χρόνια ψυχοθεραπείας για να μπορέσω ακόμα και να παραδεχτώ ότι είχα πέσει θύμα… Παλιά έλεγα πάντα ότι υπήρχε συναίνεση, και μετά μου υπενθύμιζαν  «ήσουν 15, δεν υπάρχει συναίνεση στα 15». Τώρα πια λέω «Α ναι, είναι όλοι παιδόφιλοι. Είναι αποπλάνηση ανηλίκου»» αναφέρει στη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, η ηλικία συναίνεσης στον Καναδά είναι πλέον τα 16 έτη. Όταν ήταν έφηβη η Μόρισετ, η ηλικία αυτή ήταν τα 14 έτη, αλλά ο πήχης ανέβαινε όταν επρόκειτο για «σχέση εμπιστοσύνης, εξουσίας, ή εξάρτησης».

Η Μόρισετ δεν αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα ανδρών που την εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά όταν ήταν 15 ετών, αναφέρει ωστόσο ότι είχε μιλήσει στο παρελθόν για την εμπειρία της σε άτομα στον χώρο, τα οποία απλώς αδιαφόρησαν:

«Το είχα πει σε μερικά άτομα αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση… Συνήθως ακολουθούσε μια σκηνή όπου το άτομο θα σηκωνόταν και θα έφευγε από το δωμάτιο».

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, η Αλάνις Μόρισετ δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας, καθώς φαίνεται να υπάρχει μία διαφωνία με τους δημιουργούς της.

Η σκηνοθέτιδα του Jagged, Άλισον Κλέιμαν αρνήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τις φήμες περί αρνητικών συναισθημάτων της Αλάνις Μόρισετ, όταν ζητήθηκε το σχόλιό της από την Wshington Post.

«Φυσικά και θα ευχόμουν να ερχόταν στην πρεμιέρα η Αλάνις. Ήταν προνόμιο για μένα να γυρίσω αυτό το φιλμ και είμαι πολύ περήφανη για αυτό», δήλωσε η Κλέιμαν.

H ταινία εστιάζει στην κυκλοφορία του «Jagged Little Pill» το 1995 και στην επακόλουθη περιοδεία της Μόρισετ για να προωθήσει τον δίσκο-φαινόμενο, ο οποίος πούλησε 33 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Τα περιστατικά αποπλάνησης που περιγράφει η Αλάνις Μόρισετ έλαβαν χώρα στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν ηχογραφούσε demo για τη Geffen Records.

Εκείνη την εποχή η Αλάνις Μόρισετ ζούσε στο σπίτι των γονιών της στην Οττάβα, προσπαθώντας παράλληλα να κάνει τα πρώτα της βήματα ως έφηβο αστέρι της χορευτικής ποπ και της τηλεόρασης.

Η ίδια αναφέρει στην ταινία, ότι οι ανεπιθύμητες σεξουαλικές προσεγγίσεις ήταν κάτι το συνηθισμένο εκείνο το διάστημα της ζωής της, ιδίως στον χώρο της εργασίας της.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024