Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Το παράπονο του παππού του για την πρώην σύντροφο του εγγονού του

Mad Clip – Το παράπονο του παππού του για την πρώην σύντροφο του εγγονού του

«Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;» είπε, μεταξύ άλλων, ο παππούς του Mad Clip μιλώντας για την πρώην σύντροφο του αδικοχαμένου τράπερ, Mad Clip

To παράπονό του για την στάση της πρώην συντρόφου του 34χρονου τράπερ Mad Clip, εξέφρασε δημόσια ο παππούς του, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»

«Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είχα δει τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα.

Εγώ γνωρίζω ότι ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Όταν ήταν να πάρει την Πόρσε ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου, ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια και του είπα ότι η Αρετή τον κοροϊδεύει.

Χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα είναι η Αρετή. Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Και για την Αρετή και σε φίλους του. Δε λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει. Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει, δεν άφηνε λεφτά. Του είχα πει να τα βάζει στην τράπεζα, αλλά δεν με άκουσε.

Η Αρετή δε με γνώριζε; Με έχει αγκαλιάσει δυο φορές. Όταν πήγαινα στο σπίτι του Παναγιώτη ήταν εκεί. Η Αρετή ήταν στα μέσα και στα έξω. Εγώ άκουσα πως είπε η Αρετή πως είχαν κάποια σχέση και δεν τα βρήκαν.

Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες. Πήγε στην μητέρα του Παναγιώτη και μίλαγαν. Δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;» είπε, μεταξύ άλλων, ο παππούς του Mad Clip.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο παππούς του Mad Clip:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024