Σκληρή ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα στον Χάρη Βαρθακούρη. Ο δεύτερος έκανε κάποιες αναρτήσεις στο Instagram γαι την εκπομπή Όλα Γκουντ, την οποία παρουσιάζει ο πρώτος και τα «καρφιά» δεν άργησαν.

Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινό ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε ότι ο τραγουδιστής ασχολείται με λάθος πράγματα και τόνισε ότι γράφει πράγματα μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

«Οι λογαριασμοί ανήκουν στα κανάλια»

«Προφανώς τώρα δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι άλλο και ασχολείται με αυτό. Ασχολείται με λάθος πράγματα. Οι λογαριασμοί ανήκουν στα κανάλια. Ο λογαριασμός που λέει τώρα ότι είναι δικός του, ήταν προηγουμένως σε μια άλλη εκπομπή, ήταν στον Λιάγκα. Ο ίδιος λογαριασμός πήγε μετά στον Βαρθακούρη και ήρθε μετά σε εμάς. Μη γράφουμε πράγματα μόνο για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει γιατί τα γράφει, αλλά να γράφουμε πράγματα τα οποία ισχύουν. Για να δημιουργήσω εντυπώσεις μπορώ κι εγώ να γράψω ό,τι θέλω. Δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν με γνωρίζει ο Χάρης Βαρθακούρης. Ας λένε ό,τι θέλουν. Ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο