Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη συζητιούνται ακόμα και έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, και η ηθοποιός Ελενα Τζώρτζη πήρε θέση για όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ηθοποιός δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια της και, μέσα από τον αέρα του Πρωινού, δήλωσε τα εξής:

«Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Μπορεί ιδιωτικά κάποιος, επειδή έχει μία συμπάθεια σε ένα πρόσωπο, να έχει τις δικαιολογίες μέσα του για το τι μπορεί να τον έφερε σε αυτή τη θέση.

Όμως δημόσια είναι απαράδεκτο. Είναι απαράδεκτο για τα θύματα και για το σινάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν κλάδο ολόκληρο βιαστές. Εν δυνάμει βιαστές. Για όνομα του Θεού.

»Δεν άκουσα εγώ, π.χ., έναν πανεπιστημιακό να βγει επειδή κατηγορήθηκε ένας γιατρός, να βγει και να φωνάζει ότι δεν συνέβη και τίποτα, όλοι έχουμε αδυναμίες. Εδώ μιλάμε για κακουργήματα.

Πώς συνάγεται το συμπέρασμα πως ότι έτσι είναι το σινάφι των ηθοποιών; Από τους χιλιάδες ηθοποιούς δύο είναι οι κατηγορούμενοι. Είναι απαράδεκτο να ακούγονται αυτά τα πράγματα και μάλιστα δημόσια.

Προφανώς και πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Ποιοι είναι αυτοί που έχουμε κάνει λάθη; Εγώ, αν είχα κάνει τέτοιο λάθος, θα είχα πάει να παραδοθώ στην αστυνομία».

Δείτε ακριβώς πώς σχολίασε η Έλενα Τζώρτζη όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο