Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Βλοντάκης - Το πόλο, η τηλεόραση και τα 18 χρόνια γάμου

Αντώνης Βλοντάκης – Το πόλο, η τηλεόραση και τα 18 χρόνια γάμου

Τι είπε για τον ρόλο του στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει», που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 18.40;

Για το πόλο που τόσο αγαπά, τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA, «Το Αύριο μας Ανήκει», αλλά και για τον γάμο του που μετρά 18 χρόνια, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» ο Αντώνης Βλοντάκης.

Μεταξύ άλλων, ο πολίστας ανέφερε ότι του αρέσει ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης και ότι όνειρό του είναι να παίξει με τη Βίκυ Σταυρόπούλου στο θέατρο.

«Είχα από μικρός όνειρο να ασχοληθώ με το πόλο. Όταν βάζω κάτι στόχο ή πλησιάζω ή τα καταφέρνω. Έδωσα ψυχή και σώμα και είμαι ευχαριστημένος για το επίπεδο που έφτασα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Η υποκριτική ήρθε εντελώς τυχαία. Όλα ξεκίνησαν από το MEGA με το J2US το 2010. Έκτοτε είχα συνέχεια προτάσεις για την τηλεόραση. Μου άρεσε ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία είχα την τρέλα να πω ναι. Στη ζωή μου έμαθα με αρνητικές κριτικές, έδινα συνέχεια εξετάσεις».

«Ο ρόλος μου είναι λίγο περίεργος»

Τι μας περιμένει όμως, στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει», που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 18.40, και στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος;

«Είναι ένα καθημερινό σίριαλ που κρατάει τον τηλεθεατή σε εγρήγορση. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς με αγκάλιασαν και με βοηθάνε. Πηγαίνω σαν το κουτάβι στα γυρίσματα και ζητάω βοήθεια. Ο ρόλος μου είναι λίγο περίεργος. Το κοινό νομίζω ότι θα αγαπήσει τη σειρά, θα ταυτιστεί με κάποιους χαρακτήρας. Ο δικός μου ρόλος θα ιντριγκάρει», σημείωσε ο ίδιος.

Όσο για το όνειρό του; «Θα ήθελα να παίξω με την μητέρα σου (Βίκυ Σταυρόπούλου) στο θέατρο και να συμμετέχω σε κάποια ταινία. Το όνειρό μου το μεγάλο είναι να γίνω ένας σπουδαίος προπονητής στο πόλο» απάντησε.

Τέλος, αναφερόμενος στη συμβίωση επί 18 χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο, και μιλώντας για τη σχέση του με τα παιδιά του, ο ίδιος είπε ότι «Με τη γυναίκα μου κλείσαμε 18 χρόνια γάμου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, θέλει υπομονή και διαχείριση. Με τα παιδιά μου θεωρώ ότι έχω καλή σχέση και ότι με αγαπάνε. Με πανικοβάλλει και με τρομοκρατεί για τα παιδιά μου η κοινωνία που ζούμε. Προσπαθώ να βγάλω σε αυτή την κοινωνία σωστά και καλά παιδιά».

Δείτε παρακάτω όσα είπε

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024