Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου στο Χαμογέλα και Πάλι - Η αιτία πίσω από το τηλεοπτικό της διαζύγιο

Κατερίνα Καινούργιου στο Χαμογέλα και Πάλι – Η αιτία πίσω από το τηλεοπτικό της διαζύγιο

Μια εξομολόγηση καρδιάς από την Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν την πρεμιέρα στην νέα της τηλεοπτική στέγη

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον τίτλο της νέας της εκπομπής και για τα πρόσωπα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

«Δεν μου άρεσε στην αρχή ο τίτλος. Συζητάγαμε το τίτλο της εκπομπής και λέω θα με περάσουν για τρελό ψώνιο! Μικρή διάβαζα την απλή Κατερίνα. Η μαμά μου δεν με άφηνε να διαβάζω την Σούπερ Κατερίνα, διότι είχε πιο σεξουαλικά θέματα», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

«Η Μπέτυ Μαγγίρα μ’ αρέσει πολύ. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το ταλέντο της. Χάρηκα πολύ για την Δανάη Μπάρκα, είναι φίλη μου!», είπε.

Για την Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρη ότι θα τα πάει εξαιρετικά.

Για τη διαμάχη με το OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι τα προβλήματα αυτά θα τα αναλάβουν οι ειδικοί.

«Για να αποχωρήσω σημαίνει ότι κάποια πράγματα με στενοχώρησαν πολύ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε το μερπιοδικό OK! που κυκλοφορεί μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε:

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να ολοκληρώσεις τη συνεργασία σου με το Open ύστερα από μια τηλεοπτική σεζόν που ήταν η πιο επιτυχημένη σου;

«Kαταρχάς είμαι ένας άνθρωπος πολύ σταθερός, και ως ζώδιο αφού είμαι Ταύρος, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή όλα αυτά τα χρόνια. Έχω σταθερές σχέσεις, σταθερές φιλίες, σταθερές συνεργασίες. Και είμαι άνθρωπος που νιώθω ευγνώμων. Η δουλειά μου είναι για μένα προτεραιότητα.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θέλω να ξέρει ο κόσμος πως δεν πήρα αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία. Ήταν μονόδρομος γιατί αντιμετωπίζαμε καθημερινά εγώ και οι συνεργάτες μου μια σειρά από προβλήματα και ελλείψεις που επηρέαζαν το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Έβλεπα πολύ πριν κλείσει η σεζόν ότι τα προβλήματα αυτά παρέμεναν άλυτα από το κανάλι παρά τα παράπονα που υπήρχαν από όλους μας, με αποτέλεσμα να μη διασφαλίζεται η προοπτική της εκπομπής μας. Όλα αυτά οδήγησαν στενούς μου συνεργάτες να επιθυμούν να αποχωρήσουν, όπως και πολλοί τελικά έκαναν. Αυτό ενέτεινε την ανασφάλεια που είχα όλη τη σεζόν, η οποία κορυφώθηκε όταν διαπίστωσα ότι δεν γινόταν καμία προσέγγιση στην ομάδα της εκπομπής για να συζητήσουν για την επόμενη σεζόν. Δυστυχώς αυτό στοίχισε σε μένα έναν πολύτιμο συνεργάτη, τον Γρηγόρη (σ.σ. Γκουντάρα), τον οποίο οι επικεφαλής του σταθμού δεν είχαν προσεγγίσει για κάποια συζήτηση, ενώ τους το είχα ζητήσει από καιρό.

Πριν ολοκληρώσω τη συνεργασία μου, ένιωθα για μήνες ανασφάλεια για το μέλλον μου στον σταθμό και ταυτόχρονα είχα αρκετές διαφωνίες με την τότε επικεφαλής της Διεύθυνσης Προγράμματος – που, όπως διάβασα μέσα στο καλοκαίρι, αποχώρησε.

Δεδομένου πως μετά ακολούθησε μια σειρά από αποχωρήσεις βασικών στελεχών αλλά και κεντρικών παρουσιαστών από τον σταθμό, ένιωσες ότι αποφάσισες σωστά;

Αυτό που νιώθω είναι πως καλά έκανα και ακολούθησα το ένστικτό μου. Θέλω όμως να πω ότι δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, δεν έχω πικρίες και οι επαγγελματικές αλλαγές είναι μέσα στη ζωή. Εύχομαι τα καλύτερα για τον σταθμό αλλά και για όλους τους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να είχα διαφωνήσει. Έκανα την επιλογή μου, προχώρησα και θέλω να είναι όλοι καλά».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024