Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα πρώτα βήματα στην υποκριτική και η σχέση με τον Θανάση Τότσικα

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα πρώτα βήματα στην υποκριτική και η σχέση με τον Θανάση Τότσικα

Η ζωή της έχει σημαδευτεί ήδη από επιτυχίες αλλά και δραματικά γεγονότα, όπως η απώλεια της μητέρας της σε νεαρή ηλικία και ο σοβαρός κίνδυνος που διέτρεξε στο Μάτι

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ανήκει σίγουρα στις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις νέων ηθοποιών, έχοντας ήδη να επιδείξει εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση και ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που φέτος εμφανίζεται στη σειρά «Σασμός» μεγάλωσε στο Νέο Βουτζά και η παιδική της ηλικία ήταν κάθε άλλο παρά ανέφελη.

Όταν ήταν μόλις 16 ετών, η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, γεγονός που σημάδεψε την έφηβη Χριστίνα, που εγκατέλειψε ακόμη και το μπαλέτο, το οποίο είχε συνδέσει με την πρόωρα χαμένη μητέρα της. Αυτή η απώλεια είναι και ο λόγος που η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη χρησιμοποιεί και τα δυο επίθετα των γονιών της, για να την τιμήσει.

Η ίδια είχε δηλώσει:

«Το Φαμέλη είναι το επίθετο της μητέρας μου και όταν την έχασα αποφάσισα να το κρατήσω. Ήμουν 16 χρόνων όταν την έχασα και ήθελα να την κουβαλάω μαζί μου»


Τα πρώτα βήματα στην υποκριτική

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια και έτσι ήδη από τα παιδικά της χρόνια ήξερε ότι η Τέχνη θα ήταν μέρος της ζωής της.

Φοίτησε σε καλλιτεχνικό σχολείο και το 2014 αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης – Καρόλου Κουν.

Όπως οι περισσότεροι επίδοξοι ηθοποιοί, τα πρώτα χρόνια της καριέρας της σημαδεύτηκαν από δυσκολίες με την ιδια να αναγκάζεται να κάνει και άλλα επαγγέλματα, όπως αυτό της σερβιτόρας για να επιβιώσει.

Πάνω που σκεφτόταν να τα παρατήσει, έφτασε η πρόταση για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά: Τη σειρά «Η ζωή εν τάφω».

Έπειτα άρχισαν οι επιτυχίες: «Άγριες Μέλισσες», «Ουζερί Τσιτσάνης»… δουλειές που όπως έχει παρατηρήσει και η ίδια είχαν έναν κοινό παρονομαστή:

«Συμμετείχα στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης», που διαδραματιζόταν το 1942. θέ­λοντας και μη, μετά κάπως στιγματίζεσαι. Αν κάνεις την αρ­χή, μετά σε παίρνουν για αντίστοιχους ρόλους. Μετά έκα­να τη σειρά «Η ζωή εν τάφω» και τώρα τις «Άγριες Μέλισσες», που είναι δουλειές που μου αρέσουν πάρα πολύ.


Δεν θα έλεγα ποτέ όχι για να μη στιγματιστώ. Και στην Ελλάδα, που δεν γίνονται πολλές δουλειές, δεν λες και εύκολα όχι, πόσω μάλλον σε μία καλή δουλειά. Μάλλον έχω ένα φιζίκ τέτοιο, διαχρονικό, που παραπέμπει και σε άλλες εποχές» .

Όμως στη συνέχεια ήρθε και μια σημαντική σύγχρονη δουλειά: Ο «Σιωπηλός Δρόμος» του MEGA, όπου μάλιστα οπερατέρ ήταν ο σύντροφός της, Θανάσης Τότσικας – αδερφός του Αποστόλη. Οι δυο τους δεν κρύβουν τη σχέση τους, αλλά φροντίζουν να μην τη διαφημίζουν.

«Όταν συναντάς ανθρώπους, με τους οποίους έχεις πολλά κοινά είναι πολύ σημαντικό. Τώρα δεν σκέφτομαι τον γάμο και τη μητρότητα. Κάποια στιγμή γιατί όχι; Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί σε αυτή τη ζωή, με τρομάζει η πραγματικότητα», παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της,

Ο τρόμος στο Μάτι

To 2018 η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έζησε μια από τις πιο φρικτές ημέρες της ζωής της, αφού τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της κινδύνεψαν από τη φωτιά στο Μάτι.
«Έχω ζήσει πολλές φωτιές στο Νέο Βουτζά. Πάντα πηγαίναμε στο Μάτι για ασφάλεια. Δεν υπήρχαν stand by πυροσβεστικά. Είναι τρομερό το ότι πέρασε τη Μαραθώνος. Για 2 λεπτά δεν καήκαμε οικογενειακώς. Σωθήκαμε επειδή γνωρίζαμε την περιοχή.


Ζήσαμε σκηνές… Δεν μπορώ να περάσω από την περιοχή. Σε πιάνει η ψυχή σου. Να έχεις μεγαλώσει μέσα στα γιασεμιά και τώρα υπάρχει το τίποτα. Έχουν χαθεί τόσες ψυχές. Περνάω απ’ έξω και κλείνω τα μάτια μου…», είχε εξομολογηθεί.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024