Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρω Κοντού στο MEGA Καλημέρα - Αποκαλύψεις για το ρόλο της στη «Γη της Ελιάς»

Μάρω Κοντού στο MEGA Καλημέρα – Αποκαλύψεις για το ρόλο της στη «Γη της Ελιάς»

Η Μάρω Κοντού με φόντο τη συμμετοχή της στην σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» μίλησε για τα τηλεοπτικά γυρίσματα και την εξέλιξη του ρόλου της στη σειρά 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, MEGA Καλημέρα, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/9) η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρω Κοντού.

Μια πολύ ωραία τηλεοπτική συνάντηση της Άντζελας Γκερέκου με την Μάρω Κοντού, άφησε το στίγμα της στο σήριαλ και τίναξε την τηλεθέαση στα ύψη το βράδυ της Τετάρτης στη «Γη της Ελιάς».

Η Μάρω Κοντού με φόντο τη συμμετοχή της στην σειρά Η Γη της Ελιάς είπε μιλώντας στο MEGA Καλημέρα:

«Πιστεύω πάρα πολύ στον σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου και στην σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Μ΄αρέσει ο ρόλος αυτός που έρχεται  σε αντίθεση με την εικόνα της ωραίας γυναίκας που είχα στις κινηματογραφικές ταινίες».

Η Μάρω Κοντού μίλησε με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή της στα τηλεοπτικά γυρίσματα της σειράς του MEGA, κάνοντας λόγο για «άνετα γυρίσματα, με χιούμορ και απόλαυση» ενώ μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά αποκάλυψε ότι ο ρόλος της μπορεί να είναι guest, αλλά κινεί καταστάσεις και τα νήματα στην υπόθεση.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ακόμα για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, επισημαίνοντας πως η οικογένεια της ήταν αρνητική απέναντι σε αυτή.

Μιλώντας για τις καταγγελίες που κλόνισαν τον χώρο του ελληνικού θεάτρου, η Μάρω Κοντού δήλωσε πως πρόκειται για ένα «πολύ πικρό αλλά μεμονωμένο γεγονός το οποίο πήρε τεράστια διάσταση και άφησε μια σκιά που όμως οι θεατρικές παραστάσεις που ετοιμάζονται φέτος θα εξαφανίσουν».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Μάρω Κοντού μιλώντας στο MEGA Kαλημέρα:

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024