Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην προσωπική της οδυνηρή εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε σε νεαρή ηλικία.

Έχετε δηλώσει πως έχετε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή ηλικία. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια, θα κάνατε κάτι διαφορετικά;

Ήμουν δεκαεννέα χρονών. Πάρα πολύ δύσκολο. Ακόμα και σήμερα όταν το ανακαλώ στην μνήμη μου, τρέμω. Μετά από τόσα χρόνια. Ακούω που λένε κάποιοι γιατί τώρα και γιατί δεν το είπαμε τότε. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει πως αισθάνεται ο άλλος κι αν έχει τη δύναμη να ανοίξει το στόμα του να μιλήσει.

Εγώ τρέμω όταν μιλάω για αυτό. Φαντάσου ότι εμένα δεν με βίασαν και νιώθω έτσι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και υπάρχει τόση βία. Είναι άντρες αυτοί; Είναι άντρες αυτοί που διαφωνούν με τις γυναίκες τους και τις σκοτώνουν; Είναι υπάνθρωποι. Βρίσκεις την αδύναμη και την χτυπάς;

Σας δημιούργησε φοβίες αυτό το γεγονός;

Αναζητούσα πάντα την ασφάλεια, δεν υπήρξα τολμηρή. Ήμουν μαζεμένη. Φρόντισα με κάθε τρόπο να μην ξαναβρεθώ σε τέτοια κατάσταση. Είχα τα μάτια μου δεκατέσσερα. Ήμουν πολύ υποψιασμένη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο